Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Geçen yıl 30 metreden doksana takıyordu. Bize döndü bu sene müsait 20 tane şut çekmiştir bir isabet yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle. kerem ve yunus bu sebeple galatasarayın ilk 11 topçusu olamaz çünkü kapalı savunmalarda ve önlem alan takımlara karşı ekstra meziyetler gerekir. ikisini şuan koy bir anadolu takımına boş alanlarda show yaparlar yineeee ads de iken onun boştu kaleye kadar gidiyordun ya ne oldu şimdi kapanan takımları açamıyormusun?
Dun abartildigi kadar kotuyduabartıldığı kadar kötü oynamıyor.
Dun abartildigi kadar kotuydu
Ben yunusu severim ama dun ekstra kotuydu. Onceki maclarda iyi isleri vardi ama bu mac kotuydu. Sut cekmesi gereken yerde pas verdi tam tersi yerde sut cekti. Takim ileriye yerlesmisken kac kez top kaptirip kontra yedirdi. Savunma katkisi da cok dusuk.Genel olarak deiil. Boey ile iyi uyum sağlıyor mesela. Biraz fazla yükleniyoruz buna.
Sergio, Yunus'a çok destek veriyordu. Miço o kadar yetenekli değil ve beraber oynamadılar yeteri kadar.Ben yunusu severim ama dun ekstra kotuydu. Onceki maclarda iyi isleri vardi ama bu mac kotuydu. Sut cekmesi gereken yerde pas verdi tam tersi yerde sut cekti. Takim ileriye yerlesmisken kac kez top kaptirip kontra yedirdi. Savunma katkisi da cok dusuk.
Kredisi var mi var sabredilmeli mi sabredilmeli.
Kerem 2 gol atinca had bildiriyordun reis senin de ortan yok hicHadi Kerem'i anlıyorum ama Yunus'u gereksiz sallıyorlar.
Kerem yine atacak ben seviyorum Kerem'i de Yunus'u da.Kerem 2 gol atinca had bildiriyordun reis senin de ortan yok hic
Formsuz adam elestirilir cok abarti yoruma kacilmadigi surece bunda problem yok
Torreira ve Midtsjo topu agir yonlendiriyor. Torreira oyun kurarken ozellikle topu bir tik fazla tutuyor ayaginda. Midtsjonun de final paslarinin cogu rakibe gidiyor. 433 donup rolleri iyi belirlesek bu kadar sikinti olmayacak.Sergio, Yunus'a çok destek veriyordu. Miço o kadar yetenekli değil ve beraber oynamadılar yeteri kadar.
Mertensi bir daha orta sahaya yazmayalim de nerdr oynuyorsa oynasin. Seferden bu kadar kolay vazgecmeseydik keske. Yerine oynayanlar seferden ucuk bir performans sergilemiyorKerem yine atacak ben seviyorum Kerem'i de Yunus'u da.
Bizim Torreira-Sergio-Miço ile oynayıp ileride Mertens ile başlamamız gerekiyor.
Maçın gidişatına göre Berkan ı ortaya alıp kanatlarda Yusuf veya Raşit i sokabiliriz.
Sergio olmadan bizim kanatlar iyi değil.