- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.094
- 4.608
1 asisti var kasimpasa macinda gomiseDefol git Ptt 1.lige sezon başından beri asist yok gol yok. Sırf altyapıdan çıktı diye taraftar tarafından dilleniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 asisti var kasimpasa macinda gomiseDefol git Ptt 1.lige sezon başından beri asist yok gol yok. Sırf altyapıdan çıktı diye taraftar tarafından dilleniyor.
Yunus son 3 mactir kotu. Kerem’in savunulcak hicbir oyunu yok.100 kere dedik Kerem değil Yunus kesilmeli diye. 2. Golde yaptığı basit pas hatası yüzünden golü yedik. Yine 0 katkı berbat oyun.
Hala teknik heyetin oyuncuları nasıl kullanacagini bilmedigini dusunuyorum.
Oliviera ve mertens var herifler paso acayip paslar atiyor ama biz oyuncuları dikine ceza sahasına sokamiyoruz illa kanatlara sıkıştırıp enteresan oyun planı deniyoruz.
Forvet 3 kisiden olusmali.
Kerem-x-yunus
Arkasınds 3 kişi
Oliviera-mertens-
Torreira
Ofans hattına verecegin tek gorev var sürekli içeri boş koşu atın 3kişiden 2si sürekli içeri boş koşu atacak diğeri ortaya gelecek. Bu 2 kişi koşu atarken beklerden birini de bunlara katacaksın.
Bunu macta ilk yarı 20 kere yapacaksın. O sürecte dönen toplar için ceza yayı çevresine atağa katılmayan bir kişi ve mertensi yerleştireceksin. Dönen her top kaleye şut çekilecek.
Bu kadar başka taktiğe gerek yok.
Ne oynadığımız net belli değil oyuncular bişe yapsın boey iceri girip ekstra çalım atsın boyle taktik.olmaz
Reyz bu dediğinin olması için topun 95 dk bizde olması lazımHala teknik heyetin oyuncuları nasıl kullanacagini bilmedigini dusunuyorum.
Oliviera ve mertens var herifler paso acayip paslar atiyor ama biz oyuncuları dikine ceza sahasına sokamiyoruz illa kanatlara sıkıştırıp enteresan oyun planı deniyoruz.
Forvet 3 kisiden olusmali.
Kerem-x-yunus
Arkasınds 3 kişi
Oliviera-mertens-
Torreira
Ofans hattına verecegin tek gorev var sürekli içeri boş koşu atın 3kişiden 2si sürekli içeri boş koşu atacak diğeri ortaya gelecek. Bu 2 kişi koşu atarken beklerden birini de bunlara katacaksın.
Bunu macta ilk yarı 20 kere yapacaksın. O sürecte dönen toplar için ceza yayı çevresine atağa katılmayan bir kişi ve mertensi yerleştireceksin. Dönen her top kaleye şut çekilecek.
Bu kadar başka taktiğe gerek yok.
Ne oynadığımız net belli değil oyuncular bişe yapsın boey iceri girip ekstra çalım atsın boyle taktik.olmaz
Hayır doğru. Bunun pas hatasıyla başladı ve devamında gölü yedik.Yanlis mi gordum ama yedigimiz ikinci gol bunun top kaptirmasiyla basliyor gibi.
takım komple berbat şu anda o yüzden hiç bir topçuya fazla bi şey diyemiyorum. bütün takım kötüyse sorumlu teknik ekiptir.Yunus'u beğenen renkdaslar kusura bakmasın ama gecen sene takımda Kerem yerine Yunus olsaydi herhalde küme düşerdik.
Turkiye liginde sadece Galatasaray maclarini izlediğim icin gecen sene Yunus'u sadece bir kere izledim o yüzden ADS'deki performasini bilmiyorum ama su ana kadarki Galatasaray performansı berbat.
övüyodun teknik ekibimiz çok iyi diyorduntakım komple berbat şu anda o yüzden hiç bir topçuya fazla bi şey diyemiyorum. bütün takım kötüyse sorumlu teknik ekiptir.
la dana ilk günden asalım mı mal gibi? sabrettim bi süre hiç ışık yokövüyodun teknik ekibimiz çok iyi diyordun