#11 Yunus Akgün

İlk 5 maç kötü yorum yapmamıştım ama sonraki her maç eleştiriyorum. Bu kadar rezil bir oyuncu uzun zamandır görmemiştim. Ne ofansta etkisi var ne defansta. Aptal saçlarıyla birlikte biran önce defolması dileğiyle

100 kere dedik Kerem değil Yunus kesilmeli diye. 2. Golde yaptığı basit pas hatası yüzünden golü yedik. Yine 0 katkı berbat oyun.

Buna verilen süre baris alpere verilse daha iyi olur 2-3 Mac yedekte oturmali

Hala teknik heyetin oyuncuları nasıl kullanacagini bilmedigini dusunuyorum.
Oliviera ve mertens var herifler paso acayip paslar atiyor ama biz oyuncuları dikine ceza sahasına sokamiyoruz illa kanatlara sıkıştırıp enteresan oyun planı deniyoruz.

Forvet 3 kisiden olusmali.
Kerem-x-yunus
Arkasınds 3 kişi
Oliviera-mertens-
Torreira
Ofans hattına verecegin tek gorev var sürekli içeri boş koşu atın 3kişiden 2si sürekli içeri boş koşu atacak diğeri ortaya gelecek. Bu 2 kişi koşu atarken beklerden birini de bunlara katacaksın.

Bunu macta ilk yarı 20 kere yapacaksın. O sürecte dönen toplar için ceza yayı çevresine atağa katılmayan bir kişi ve mertensi yerleştireceksin. Dönen her top kaleye şut çekilecek.
Bu kadar başka taktiğe gerek yok.
Ne oynadığımız net belli değil oyuncular bişe yapsın boey iceri girip ekstra çalım atsın boyle taktik.olmaz

Oliviera ve mertens var herifler paso acayip paslar atiyor ama biz oyuncuları dikine ceza sahasına sokamiyoruz illa kanatlara sıkıştırıp enteresan oyun planı deniyoruz.

Kerem-x-yunus
Arkasınds 3 kişi
Oliviera-mertens-
Torreira
Ofans hattına verecegin tek gorev var sürekli içeri boş koşu atın 3kişiden 2si sürekli içeri boş koşu atacak diğeri ortaya gelecek. Bu 2 kişi koşu atarken beklerden birini de bunlara katacaksın.

Bunu macta ilk yarı 20 kere yapacaksın. O sürecte dönen toplar için ceza yayı çevresine atağa katılmayan bir kişi ve mertensi yerleştireceksin. Dönen her top kaleye şut çekilecek.
Ne oynadığımız net belli değil oyuncular bişe yapsın boey iceri girip ekstra çalım atsın boyle taktik.olmaz

Tuna, bu kurguyu denedik mac basina yaklasik 1 gol ortalama ile oynuyoruz. Ha iceri kosu falan konusunda kismen katiliyorum ama cok sey degistirmez.

Zam mı bekliyor oynamak için yoksa giderek daha kötü performans vermesinin başka bir sebebi mi var?

Düzenli bir şekilde her maç biraz daha kötü oynuyor.

Kerem-x-yunus
Arkasınds 3 kişi
Oliviera-mertens-
Torreira

Reyz bu dediğinin olması için topun 95 dk bizde olması lazım

Top rakipte olunca bu yazdığın 6kişiden 5i top kapan adam değil gölge presci,sadece toreyra top kapıp ikili mücadele kazanabilir ama oda geride konumlanıyor

95 dk değil topu normal atak süresinde de ayağımızda tutamıyoruz çünkü oliveira+kerem+fw top kaptırmaya çok müsait keza mertensle yunusta bunlara ayak uyduyo topu tutma imkanıda yok bu kadronun

Bi yeri yamasak diğer yer açık veriyo bu kadro planlamasında ve oyun çeşitliliğinde

Mesela pvayı oynatsak geçiş savunmasında çok işe yarıyo ama hücumda,sette,ortada şutta falan leş

Dubuayı oynatsan tecrübeli sırıtmıyo ama hem savunmada hem hucumda ters ayak kalıyo handikap yaratıyo

Boey uçuyo diyoruz herşey iyi güzel ama atak sonlandıracakken çoğu tercih hatalı

Toreira midso yapsak geçiş hücumunu az yiyoruz eksik yakalanmıyoruz takım savunmasında direncimiz artıyo ancak hücum çeşitliliği kısıtlı kalıyo

Oliveira oynasa hücumda daha etkiniz ama savunma direnci düşüyor

Mertens kaliteli oyuncu ama 10 olsa kaleye uzak,kanada atsan kondisyonu yetmiyo,fw oynatsan 3 saf forveti yedek oturtamıyosun

Gomis bazen şapkadan tavşan çıkartabiliyo oynatıyım diyosun ama kötü hali hiç çekilmiyo 10 kişi oynuyo gibi oluyosun

Keremin takıma en önemli artısı savunma arkası koşusu,takımın en ihtiyacı olan şey ama onun dışındaki her hamlesi takıma zarar

Dahada uzar gider

Yani bazı artıları yapalım derken eksilerde beraberinde geliyo

Burdaki en uygun seçim rakibe göre kadro seçimi,çünkü bu futbolcu topluluğundan her rakibe aynı net bir 11 çıkmıyo

Bunu yapabilmen içinde rakip analizini doğru yapman lazım ama onuda bizim teknik heyet yapamıyo

Anadolu takımı topçusu gibi oynuyor. Ne fazla ne eksik.

keremle ikisinin problemi mental ama sorsan ikisi de nerede hata yaptıklarının farkında değil

Son 2 mac beceriksizdi ama bugun moralim bozuldu cunku beceriksizlikten ziyade mental acidan bitmis gordum. Üzüldüm valla

Yunus'u beğenen renkdaslar kusura bakmasın ama gecen sene takımda Kerem yerine Yunus olsaydi herhalde küme düşerdik.
Turkiye liginde sadece Galatasaray maclarini izlediğim icin gecen sene Yunus'u sadece bir kere izledim o yüzden ADS'deki performasini bilmiyorum ama su ana kadarki Galatasaray performansı berbat.

Yunus'u beğenen renkdaslar kusura bakmasın ama gecen sene takımda Kerem yerine Yunus olsaydi herhalde küme düşerdik.
Turkiye liginde sadece Galatasaray maclarini izlediğim icin gecen sene Yunus'u sadece bir kere izledim o yüzden ADS'deki performasini bilmiyorum ama su ana kadarki Galatasaray performansı berbat.
takım komple berbat şu anda o yüzden hiç bir topçuya fazla bi şey diyemiyorum. bütün takım kötüyse sorumlu teknik ekiptir.

Geri
Üst Alt