#11 Yunus Akgün

arkasında boey gibi atlet varken bu eleman kazandırıldı kazandırıldı, yoksa bizim sonraki sağbek tercihi bu adamın da kariyerini şekillendirir.

Anca yedek olur. Koskoca galatasarayın kanat oyuncularından en az biri üst düzey topçu olmalı

Topu ayağında tutmakta neden bu kadar ısrarcısın be kardeşim? Vallahi yazık olacak bu yeteneğe.

Kerem de girdikten sonra bütün topları Yunusa oynamaya çalıştı, gol atamadıkça böyle stresli maçlarda iyice dağılıyor.
Mental açıdan bu kadar zayıf bir adamı nasıl kazanacağız bilmiyorum açıkcası

Yani dua etsin şu maç kazanıldı, yoksa bu forma altında son maçı bile olabilirdi. Gerçi halen de olabilir, çünkü stoper Abdülkerim'in yarısı kadar bile hücum etkinliği yok bu çocukta. Hiç abartmıyorum, yabancı kuralı olmasa 2.liglere kadar düşebilir, geçen sene nasıl o kadar sükse yaptı şaşıyorum hala.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok yunustan bişey olacağı yok. Geraldo diye bi herif bizi tarumar etti, yunus 2 top süremedi be yazık

Teoride doğru, pratikte yanlış hamleydi 46'da oyuna girmesi. Yunus'u savunmak isterim ama kendisi de yardımcı olacak bize. Bu fırsatları daha iyi değerlendirmeli.

Dakika 95 maçın bitmesine 1 dakika kalmış rakip zaten eksik topu çekip korner direği veya taca doğru gidip maçı bitireceğine merkeze verdi topu kaptırdı rakip son sürat bizim yarı sahaya geçti tehlike oluşturdu bazen topu saklamak gerekiyor bunları öğrenmesi lazım. Geçen maçlara oranla daha iyiydi özellikle Kerem ile yaptığı verkaçı daha fazla yapması lazım ya da Gomis'e çıkardığı ara top gibi bunları denerse daha başarılı olur. Boey ile birlikte oynamaya alışmaları lazım Rashica'da olduğu gibi Boey rahat hissetmiyor.

Geri
Üst Alt