#11 Yunus Akgün

İyilik göreceli herhalde o bek oyuncusunu çizgiye kadar indirmedikçe oynamasının anlamı yok. Rakip kompakt savunma yapabiliyor sayesinde.

Futbol piyasası bir tuhaf oldu. Gerçekten 6-7 milyon veren varsa satmamak enayilik olur. Sevdiğim ve takımda tutunmasını istediğim bir futbolcumuz ama bizde olmayacak gibi maalesef. İyi göründüğü maçlarda bile bir mevkiiye konduramıyorum. Çok beğenenlerin düşüncesini merak ediyorum. Kanat mı oynasın, 10 numara mı?..

İyilik göreceli herhalde o bek oyuncusunu çizgiye kadar indirmedikçe oynamasının anlamı yok. Rakip kompakt savunma yapabiliyor sayesinde.

Kanat oyuncusunun çizgiye inmesi bir zorunluluk değil. Çizgiye inse ortada BAY var rakip stoperlere orta açmak dışında bir faydası olmaz.

Kanat oyuncusunun çizgiye inmesi bir zorunluluk değil. Çizgiye inse ortada BAY var rakip stoperlere orta açmak dışında bir faydası olmaz.
Bizim takımda zorunlu. Çünkü solda Kerem oynuyor. 2 kanat da göbeğe girerek oynayıp sürekli top kaybı yaparsa 4. lig takımı bile kalende pozisyon bulur.

Mesele orta açmaları değil rakip defansı kaleye yaklaştırıp bizim stoperleri rakip sahaya yerleştirmek.

Bizim takımda zorunlu. Çünkü solda Kerem oynuyor. 2 kanatta göbeğe girerek oynayıp sürekli top kaybı yaparsa 4. lig takımı bile kalende pozisyon bulur.

Tamam da ortada forvet yok ki. Ya Boey'e verecek ya orta açacak. İkisinin de katkısı olmaz. Bu maç özelinde çizgiye inmemesi avantaj. Zaniolo ve Yunus olmasa pozisyona bile zor girer bu 11

Sahanın en iyisi ama birazdan günah keçisi ilan edilir diyecektim ki geç kalmışım bile
Skora etki etmeyen Messi. Rakibin adı GS olmayınca golü asisti yok. Son harekette başarı sıfıra yakın. Bu maçtaki çabasını gören Yunus'tan 5 sene daha patlama yapma olasılığını bekleyebilir. Benden pas.

Sıfıra inmeyi neredeyse hiç denemeyen kanat oyuncusu mu olur?..Mesela Kerem kanat oynadığı zaman içe de dışa da gidebiliyor duruma göre. Çizgiye inince ezbere kale alanına kaldırması da gerekmiyor; pas opsiyonu oluşturmanın bir yoludur aynı zamanda. ''Topu al, içe çek, ara pası yahut şut fırsatı kovala'', rakip oyuncular, hiç tanımıyor olsa bile 5 dk dolmadan çözüyor ve savunmakta zorlanmıyor haliyle...Cüssesi küçük adamın, hele kanat oyuncusu ise civa gibi akması lazım, öyle bir atletizme de sahip değil...

Çok güzel bir işkence izliyoruz.. Sende suç yok.. Suç seni oyuncu sananda..

Baba olmayacak be. Ayak tamam da kafa gelişimi yetersiz. Sen en iyisi yoluna bak.

Süper lig topçusu değil.. Yimpaş Yozgatspor için etkili bir isim olabilir..

Sonradan girmesiyle, 11 oynadığındaki performansı çok farklı. Hem yabancı sınırı hem de UEFA'daki 4 altyapı kontenjanı nedeniyle kalmalı diyorum.

Geri
Üst Alt