#11 Yunus Akgün

Bence git diyoz diye gidiyo gitmek için yanıp tutuştuğunu hiç sanmıyom

Situational player olarak degerlendirilmeli. Biraz sansli ve akilli olsa Henry kadar is yapar.

üst seviye 1 maç çıkardı dün.

ilk golde faulü alan adam,
ikinci golde icardiye asisti yapan adam.
attığı sayılmayan gole diyecek söz yok.
sahada olan bütün ince işlerin merkezinde bu çocuk var

Geçen sezon da, sonradan oyuna girdiği bütün maçlarda faydalı oluyordu

Düşüncemi geçen hafta belirtmiştim hala o noktadayım, Yunus verim alınabilecek bir oyuncu. Asla gönderilmesinden yana değilim. 1 sezon daha kalmalı en azından

boş boş izleyeceğine veya verimsiz yerden geriye sözde yardım ediyorum ayağına geleceğine arka direkte ki adama gitse mükemmel maç çıkardı derdim. Ama orda yedirdi her şeyi nötrledi sağolsun. Raşitsa enayisinin övülen yanı buydu işte o bek takibini yapar adama koşardı orada. Zaten bunları yaptığı için geçen yıl Yunus'u kesmişti.

dün yere atsa kendini dk 48de penaltı almıştık , ingilizde olsa adam düşmeyince penaltı çalınmıyor.. Pozisyonun tekrarı dahi olmadı.

o el pozisyonuda net penaltı , eski hakemlerin dediği umrumda değil.

Zalgiris ilk maçından sonrada yazmıştım bu adam galiba halı saha topçusu diye ama artık dünkü maçtan sonra eminim. Adam sentetik çimde bir başka oynuyor.

Gitmesini istemem sonuçta yerli oyuncu yok piyasada fakat bekleyip heba oluşunu da görmek istemiyorum. O yüzden umarım İngiltere'ye gider ve kendini geliştirir.

Adamların attığı ikinci golde gözler bir ufaktan Rashica'yı aramadı değil... Orada takip etmesi lazımdı beki ama çok uzağında kaldı. Onun dışında çok temiz oynadı biraz şanslı olsa 1 gol, 1 asist bir penaltı yaptırtmıştı. Bu da onu maçın adamı yapardı.

7.5+ arti teklif varsa hemen yollayin sunu. Umarim 1 mac iyi oynadi diye takimda tutmayiz yunusu

üst seviye 1 maç çıkardı dün.

ilk golde faulü alan adam,
ikinci golde icardiye asisti yapan adam.
attığı sayılmayan gole diyecek söz yok.
sahada olan bütün ince işlerin merkezinde bu çocuk var

Geçen sezon da, sonradan oyuna girdiği bütün maçlarda faydalı oluyordu

Düşüncemi geçen hafta belirtmiştim hala o noktadayım, Yunus verim alınabilecek bir oyuncu. Asla gönderilmesinden yana değilim. 1 sezon daha kalmalı en azından
Sağ kanat otoban oldu yav eli belinde yürüyordu sol bek bam güm gelirken..

Tüm değerlerimize düşman olan üstteki gibi şahısların aksine, yolu açık olsun. 10 milyon euro kazandırması zaten başlı başına bir hizmet olur, umarım çok başarılı olur.

Sen başarılı ol aslan. Biz de burada ah vah edelim. Seni kötüleyenleri itin bi tarafına sokup çıkaralım. Yolun açık olsun.

Çok iyi bir fırsat onun için. Gideceği takımın Epl'e yükselme şansı var seneye. Adamlar o parayı veriyorsa sende bir şey görmüşler. Değerlendirmeli bunu.

2 başarı ve transfer görünce götü kalkan bazı Galatasaray taraftarı seni çok arayacak.

Bu şımarık herifler insanda özgüven, cesaret falan bırakmaz. Gittiğin yerde, baskıdan arındığın ortamda başarılı olacağına eminim. Yolun açık olsun

Geri
Üst Alt