#11 Yunus Akgün

sene başı diye 1 parmak bal çalınmış ağzına işte. uçup kaçsa ne olacak bugün 2 aydır takımla olan herifi yanına oturtup osimhen'i sahaya fırlatan hoca icardi belki oynarım dediği an bu oğlanı da yanına alacak. oynarsa kendisi için oynasın her şeyden önce, bizden yunus'a çok hayır gelmez şu şartlarda.

Lan olm haydi şaşırt bizi yaa

Bak mis gibi şans geldi işte

Kullan bunu düzgün

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar yıl bizde kaldı, yetmedi İngiltere'ye gitti... Ama gel gör ki GS formasıyla ilk kez A takımda maça çıktığında nasılsa, şu anda da öyle. Yemin ederim o günden beri ne fiziki ne oyun bilgisi olarak 1 gram kendisini ilerletememiş. Ne desek boş.

Ben gayretli gördüm biraz daha cesur olması ve top istemesi lazım.

Yerli oyuncu olunca 45 dk da adam yiyen Galatasaray taraftarı, bir sene Zaha tribi çekerken neredeydiniz

Bundan gerçek anlamda kendini ispatlayacak kadar Galatasaray topçusu olsun ben USA başkanı olabilirim,

Altyapı ve yetenek olarak Kerem Aktürkoğlu'ndan iki gömlek, hatta üç gömlek üstündür. Ama kendisinin çok çalışkan biri olduğunu sanmıyorum. Kerem kendisini geliştirdi, ama bu gittikçe geriye gidiyor.

hücum presi, enerjisi, çabukluğu iyi. o fizikle büyük takımda kanatta sıyrılmak çok güç iş. oğlanla yaklaşık 2 saat geçirip tek taktiksel farkı yaratan maresca gibi über hocamız da kendisini sadece sol iç orta saha alternatifi olarak görmeli. bu seviyede başka bi şeyi kapalı savunmaya karşı çok oynayamaz gibi görünüyor.

Futbolu FIFA sananların beğenmemesi normal

Acayip çalışıyor ve topu pozitif kullanıyor

Tek başına değil çevresindekilerle beraber oynuyor

Ayrıca yıllar sonra bir kanatımız düzgün bir şekilde hareketli pas istasyonu oluyor ceza sahası çevresinde

Biz senden razıyız koçum devam

Geri
Üst Alt