#11 Yunus Akgün

Beğendim ben.

Doğru kullanmasını bilmek lazım. Kanattan ziyade merkezde kullanmalıyız bence.

zaten 352 gibi birşey oynadık
ortasahımsı gibi oynadı özellikle ikinci yarı

ortasahada kalabalıklaşmaya ve ilk toplarda baskıyı çok iyi yaptı

futbol bir tane kendini beğenmişin skor üreteyimde takım ne oynarsa oynasın oyunu değil

yunus doğru oynadı çok faydalı oldu afferin yunusa

skorda kendiliğinden gelecek göreceksiniz

Kafasını kaldırmayı öğrenememiş hala. Maçın en verimsiz oyuncusuydu diyebilriz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ön yargili ve takintili olmaktan vaz gecin

Adam bayagi faydali oynadi

Nasil bu kadar negatif yorumlar var insan anlamiyor gercekten

Sans bulmaya devam edecek

Yerli oyuncularin önemini anlayin artik,11 yerli ile oynayalim demiyorum ama berkan,baris,kaan,kerem ve yunus gibi yerli oyunculara da ihtiyac var bunu son 2 sezon görmüs olmaniz lazim bayagi faydali isler yapti saydigim oyuncular

iyi güzel de finishing 3 falan

Hırsını baya beğendim baya rakibi ısırıyor o gamsız hali gitmiş harbi harbi ısıran Yunus gelmiş.
Geçen sene Anadolu takımları bize oynarken hani sövüyorduk ya şerefsiz mamali köpek diye. Herif bugün ondan çekti rizeye. Her yere bastı koştu. Kötü diyebilirsiniz ama mücadele etmedi asla diyemezsiniz. Her topcumuz şöyle berkan yunus gibi azimle oynasa yeminle neler olurdu. Sonra elin Norveç danimarka takımı gelip pas pas edince de abi adamlar sürekli basıyor ediyor bizimkiler elleri belinde geziyor deniyor. Yetenekli takımın yanına şu tarz adamlari hep koyacaksın işte.

2 asist yapma şansı vardı bomboş osimhene atmadı, şut çekti. Tekte vursa jacpsun asistinide yememiş olacaktı

boş osimhene pas atmıyor

muhteşem oynadığı maçlar hariç bir kere bile yapmadık şu hareketi kereme... barış ve yunustan bari esirgemeyin... illa süper oynaması gerekmez bir oyuncunun alkış alması için... biz homurdanmamayı lütuf olarak görüyoruz iş yerli oyunculara gelince...

İsmi yunusinho olup ilk maçı olsa methiyeler diziyolardi. Böyle olmasının başlıca sebebi kıskançlık. Adamlar öyle ya da böyle futbolcular. Yeterli veya yetersiz birileri onlari oraya layık görmüş doğru veya yanlış ama futbolcular. Ve deli gibi paralar kazanıyorlar. Türk halkının en çok sevdiği futboldan topa vurmaktan para kazanıyorlar. Buna katlanamama ve elestirme var malesef. Çünkü neden? elin yabanci oyuncusuna 3 sene 5 sene sövsen herif bir zaman sonra ortalıktan kaybolup kendi ülkesine vs gidip hayatını yaşayacak ve seninle bağı kalmayacak. Ama türk topçular öyle mi? Her zaman medya önünde olacak,belki sokakta bile karşılaşma şansın olacak, ileride futbolu biraksa dahi spor yorumcusu vs olacaklar. Tamamen çocukken kendini o mevkide hayal edip ama kendisi o şekilde olamayan insanlarin hayal ettiklerini başkası yaşadığında ana avrat sovmesi bundan kaynaklanıyor

Valla bence hiçbir zaman gamsız değildi. Sorun her zaman ne yapacağını bilmemesiydi

2 asist, 1 gol yapabilirdi zorluk derecesi düşük kalan maçta bile hep tercih hatası yapması tatsız. Mücadele etti en azından bu kez muhtemel senaryo bu maç kaçırdıkları, vermediği paslar göze batmadı skordan dolayı, yarın denk geçen bir maçta da aynı hataları yapınca yine eski yerine dönecek.

Ben de eski günlerin emarelerini gördüm dün. Takımda kanat oyuncusu olmadığı için kendisine fırsat geleceği aşikar ve bunun sorumluluğunu almaya hazır gördüm.

Tek eleştirim şu olacak orkestradan ayrı bir müzik aleti gibi takılıyor 2-3 senedir. Kerem hariç çok uyumlu olduğu bir isim yok. Bu yüzden forma süresi azaldı zaten.

Ziyech bile o bitik haliyle takımın oyuna geçen sezon sonunda giriş yapmıştı.

Takımda kalıcı olmasının yolunu direkt skor yapmak sanıyor ama ilk yol bu değil bence. İlk yol diğer hücumcularla etkili ve akıcı iletişim kurması olacak. Bu durum hem formayı ona kazandırır hem skor kendi kendine ayağına gelir.

Okan Hoca’nın yerinde olsam Mertens ve Torrik’e saha içinde Yunus’a BAY’a uyguladıkları tarifeyi uygulamalarını söylerdim. Sen iyi topçusun ama oyun zekan düşük bize bağlı oyna.

Geri
Üst Alt