#11 Yunus Akgün

Berkant ikisi müthiş ikili oldular.G.antep maci ölçü değil ama bu performansları devam ederse bizim sol kanat emin ellerde.

11 numaralı formasıyla Uuuunus Yakgüüüüün.
Bugün bu anonsu duyacaksınız.

Perdeyi açan golü atacak.

Unus Yakgün perdeyi açamadı ama olsun.

IMG_20240917_205016.webp

Kerem kadar gol yollarında etkili değil, golü koklayamıyor ama pas istasyonu olma ve pres oyununda etkisi Kerem’den daha iyi. Bir de top kaybetmeyi bayağı azaltmış, daha az geveliyor topu ayağında.

Aslanım benim ilk kaçırdığı golde bi tane atsa güveni gelecek bir rahatlayacak dedim sonra gol geldi oyunuda daha bi güzelleşti
Savrukluğu bırakıp son toplarda sakin kalırsa çok şey kazandıracak bize
İnşallah iyi bi başlangıç için olur bugünki golü
Sonrada montella hocama güzel bir plaket ile tşk ederiz yunuzu bize kazandırdığı için

Turkish Messi, Akaretlerin Maradonası, EYT'li wonderkid yavaş yavaş potansiyelini gösteriyor daha iyi de olacak 👑

Kerem kadar gol yollarında etkili değil, golü koklayamıyor ama pas istasyonu olma ve pres oyununda etkisi Kerem’den daha iyi. Bir de top kaybetmeyi bayağı azaltmış, daha az geveliyor topu ayağında.

ADS de gol yollarında iyiydi ve kokluyordu aslında. Hem alt ligde hem Süper Ligde. Tabii Galatasaray'da oynamaya benzemez. Yine de daha skorer olabilir, sezon içerisinde dahi bunu tekrar yakalayabilir.

Tüzemen için berkan ne ise sende benim için öylesin ama forman sarı kırmızı sevmesemde helal olsun sana yiğidim. Daha iyi olman dileği ile…

ADS de gol yollarında iyiydi ve kokluyordu aslında. Hem alt ligde hem Süper Ligde. Tabii Galatasaray'da oynamaya benzemez. Yine de daha skorer olabilir, sezon içerisinde dahi bunu tekrar yakalayabilir.
Bence gol, asist katkısı fena olmaz double double yapma potansiyeli var ama Kerem’in bir şansı vardı, önüne düşebiliyordu top. Icardi’nin Konya maçındaydı sanırım attırdığı gol vardı. Onu yapmaz Yunus.

Tebrikler dostum son vuruş çalışmaya devam et 3 pozisyona girip birini yapıyon daha fazlası lazım

sağda çok kayboluyodu kapalı savunmaya, solda her pozisyonun içinde. 2 aydır aralıksız sövüyoz burda da hocanın hakkını verelim. değerli bi alternatif kazandırdı galatasaray'a.

Takıma dahil olması skor yapmasına yetecek demiştim. Gol atayım artık diye ıkınmasından daha kolay bir iş

Yunus bu gün iyiydin golünü de attın özgüveni kazandın sendeyiz artık

Iste bu

Gol atti artik daha özgüvenli olacak ve forma rekabeti icin bende burdayim bu sezon dedi

Bravo aslan parcasi

Geri
Üst Alt