Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.579
- 12.551
- 2.868
Galatasaray burasıfener'i yendin diye gsli olasın gelmiş analiz fln
En yüksekten eleştirip
Yendik işte diyip geçmek üzerine kuruluyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray burasıfener'i yendin diye gsli olasın gelmiş analiz fln

Yunus Galatasaray alt yapısından yetişmiş, u16 düzeyinden itibaren bu maçları oynamış aidiyet duygusuyla bu maçların ne anlama geldiğini çok iyi biliyorBen yerli oyuncuların daha fazla olmasını isterim. İyi oynayınca ayrı bir zevk alıyorum. Önemli maçlarda yerli oyuncuların tabi karakterleri düzgünse aidiyetleri bambaşka oluyor.
4-4-2 sevmem ama Yunus böyle oynarsa, sağ tarafta da Barış veya Sallai ile birlikte hakikaten biçilmiş kaftan olur.Merkeze gelip +1 adam olduğu her pozisyonda çok işimize yaradı. Sanırım Kerem ve Barış 'a göre öne çıkan özelliği bu topun kıymetini daha iyi biliyor merkez oyununa katılabiliyor. Sadece top ayağına geldiğinde yaptığı driblingler, gollerden önce topu taşıması filan da değil topsuz oyunda da müthiş işler yaptı geldi defansa da katkı yaptı
Sanırım bu sezon kendi adıma beni utandıran performansı Yunus'tan geldi. Yunus'la mı 4-4-2 oynayacağız diyordum meğer işleyen bir yapıda öne çıkabiliyormuş Yunus 'da