#11 Yunus Akgün

Griezmann gibi olmalı, yunus kanatta heba olmayacak kadar özel bir adam

yine golünü attı, yunusun yeteneğinden özverisinden kimsenin şüphesi yoktu, en büyük ihtiyacı özgüveniydi. onu da kazanınca artık her maç oyuna etki ediyor. arttırarak devam etmesi en büyük dileğimiz. kendi evladımız, en değerlimiz olmalı. aynen devam aslan !

Ne yalan soyluyyim "bayadir burada olmadi olmayacak" demiştim zamaninda. Ama galiba olacak. Umarim zeyech de acilir zamanla

Kendine güveni gelmiş, en büyük fark burada bence.

Aslan parcasi cok iyi oynamaya devam ediyor

Rize macindan bu yana özgüvenli sekilde geldigini belirttik ama takintili taraftarimiz herseyi cok iyi bilen taraftarimiz yunus’un rize macindaki performansinin tesadüf oldugunu düsünüyordu

Yunus’un dikkatli olmasi lazim,2 sene önce ic saha da oyundan cikarken isliklanan bir oyuncuydu,ilk yere düstügünde yine saldiracaktir taraftar

Bir diger aday da baris bu arada

Kerem gitti yerine yeni isimler lazim bazi kücük hincallara

Yunus’a sıklıkla sallarım bu sezon rüştünü gösterdi. Böyle devam etsin.

Gel hele gel @Hüsnü Ayabakan

Superstarimizin basligini konu disi konusmalarla kirletmeyelim. KONTRAT isteriz!!
Mükemmel bir herif. Eldeki en iyi kanat oyuncusu. Kontrat yakında gelir diye ümit ediyorum.
Neden silinip atıldı anlamak güç. Aldığı zamana kıyasla hiç de fena olmayan seviyede katkı verdi. Zaten sene başında takım ne yaptığını bilmez bir görüntüdeyken takımın en iyi topçusuydu. Üzerine düşülmeli daha çok fırsat verilmeli.
Seviyoruz seni

Millete dayılanıp papazlık edemedin bi yandan da doğru kişilere (hoca, Icardi vs.) yalakalık edemedin diye tutunamadın aslan parçası

Ama yuvanın kapısı sana hep açık

Her şey gönlünce olsun
Yuvaya dönüyor diye yorumladım görseli

Hayli olumlu

Ligdeki en iyi iki yerli kanat da bizde olur Barış ve Yunus ile
Neyse en azından herhalde mecbur oynar artık. Boşuna mı bu kadar güvenip savunduk görürüz

Ben hala çok inanıyorum kendisine

vs.

Yazıklar olsun bu nasıl bir rezilliktir
Bas git takımdan benden bu kadar birader
Yunustan bir cacık olmaz BAYdan 10 kat yetenekli ama azim yok..Maça gireli 5 dk olmuş tsnin bekini kovalamiyor her zaman aynı muhabbet .. Bir bk olmak istiyorsan bunu sahada arzunla azminle göstermen lazım top bana gelsin 2-3 adam geçeyim kafasıyla ancak yunus kadar olursun..
Hıyar herif yazık ediyor şu yetenegine

maxresdefault.jpg

bir dahaki sefere topu kalecinin üstünden aşırıp kendi önüne indirmek suretiyle kaleye itekleyerek messi şerbetini içirecektir bizlere

Geri
Üst Alt