Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan yürü git bir halt olmaz diyordun gidip Emre Özcan falan izleyip onun yorumlarıylaGriezmann gibi olmalı, yunus kanatta heba olmayacak kadar özel bir adam
Kaç kurtar diyordunKanatlarımızın Barış ve Yunus olması ve ikisinin de bana göre çok başarılı olmasından dolayı gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Müthiş 1 herif az da kondüsyonu yükseltse
Takımla uyumlu oynuyor en büyük fark asıl burada.Kendine güveni gelmiş, en büyük fark burada bence.
Utanmaz iftiracı adam
Yunus bir sezonda birden fazla gol atsın Nevizade'de çıplak gezerim
Superstarimizin basligini konu disi konusmalarla kirletmeyelim. KONTRAT isteriz!!
Mükemmel bir herif. Eldeki en iyi kanat oyuncusu. Kontrat yakında gelir diye ümit ediyorum.
Neden silinip atıldı anlamak güç. Aldığı zamana kıyasla hiç de fena olmayan seviyede katkı verdi. Zaten sene başında takım ne yaptığını bilmez bir görüntüdeyken takımın en iyi topçusuydu. Üzerine düşülmeli daha çok fırsat verilmeli.
Seviyoruz seni
Millete dayılanıp papazlık edemedin bi yandan da doğru kişilere (hoca, Icardi vs.) yalakalık edemedin diye tutunamadın aslan parçası
Ama yuvanın kapısı sana hep açık
Her şey gönlünce olsun
Yuvaya dönüyor diye yorumladım görseli
Hayli olumlu
Ligdeki en iyi iki yerli kanat da bizde olur Barış ve Yunus ile
Neyse en azından herhalde mecbur oynar artık. Boşuna mı bu kadar güvenip savunduk görürüz
Ben hala çok inanıyorum kendisine
Yazıklar olsun bu nasıl bir rezilliktir
Bas git takımdan benden bu kadar birader
Yunustan bir cacık olmaz BAYdan 10 kat yetenekli ama azim yok..Maça gireli 5 dk olmuş tsnin bekini kovalamiyor her zaman aynı muhabbet .. Bir bk olmak istiyorsan bunu sahada arzunla azminle göstermen lazım top bana gelsin 2-3 adam geçeyim kafasıyla ancak yunus kadar olursun..
Hıyar herif yazık ediyor şu yetenegine