#11 Yunus Akgün

Barışla arasında çok ciddi zeka ve teknik farkı var.Barışın yunusa göre tek artı tarafı fiziği.

Çoğu maçta ipten aldı bizi.Takımda osimen dışında şapkadan tavşan çıkaran tek adam.

Cimbombomun çocuğu gibi oynadı. Bir kere yetenekli bir futbolcu, tekniği var. Şu gelişimine 2-3 yıl önce başlamış olsa şimdi kim bilir nerede olurdu.

Bu adam Leicester'da ne yaşadı nasıl bu seviyeye geldi araştırmak lazım.. Nazar değmesin ayrı segmentte oynuyor..

Bu adam Leicester'da ne yaşadı nasıl bu seviyeye geldi araştırmak lazım.. Nazar değmesin ayrı segmentte oynuyor..
Leicesterda hiçbir şey yaşamadı öğrenmedi, vasattı zaten. İyi olsaydı 9m euroya alırlardı. Oynadığı oyun tamamen okan buruk etkisi ve kendi çabası. En dar açıdan yabancıları övmeyi bırakın

Sn Maresca ile 1 sezon geçirmesi yeniden doğmasına yetmiş gözüküyor.

Leicesterda hiçbir şey yaşamadı öğrenmedi, vasattı zaten. İyi olsaydı 9m euroya alırlardı. Oynadığı oyun tamamen okan buruk etkisi ve kendi çabası. En dar açıdan yabancıları övmeyi bırakın
Yok o kadar da degil. Ben kac kere gordum ortadan yardirdigini. Dogru durust sans vermediler zaten. O yuzden iyi oynamamis gorunmustur sana.

aslında 2022-23 sezonunda sezonu başında hayal ettiğimiz şey buydu. biraz geç de olsa istediğimiz noktaya geliyor.

Cimbombomun çocuğu gibi oynadı. Bir kere yetenekli bir futbolcu, tekniği var. Şu gelişimine 2-3 yıl önce başlamış olsa şimdi kim bilir nerede olurdu.
Bazi oyuncular gec aciliyor böyle Kerem de öyle bir oyuncu mesela tek fark Kerem potansiyalinin zirvesine yaklasmis gibi duruyor ama Yunus kesinlikle daha yetenkli bir oyuncu bana göre

hayatımda ilk kez bir gsliyi avatar yaptım.

umarım o da kendisine yakışanı yapmaya devam eder..

Geri
Üst Alt