- 3 Temmuz 2012
- 139.569
- 87.988
- 5.338
bu mac begendım dostumSorarlarsa AL gol kralı dersiniz onun bunun evlatları utanmasalar 3 milyon yapacakmis
Ekli dosyayı görüntüle 270948Ekli dosyayı görüntüle 270949
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu mac begendım dostumSorarlarsa AL gol kralı dersiniz onun bunun evlatları utanmasalar 3 milyon yapacakmis
Ekli dosyayı görüntüle 270948Ekli dosyayı görüntüle 270949
bu mac begendım dostum
degildiSivas'ta da çok iyiydi
degildi
gabriel saraKim iyiydi osimhen begenmezsin yunus begenmezsin bu maçları Batshuayi mi kazandiriyor![]()
Leicesterda hiçbir şey yaşamadı öğrenmedi, vasattı zaten. İyi olsaydı 9m euroya alırlardı. Oynadığı oyun tamamen okan buruk etkisi ve kendi çabası. En dar açıdan yabancıları övmeyi bırakınBu adam Leicester'da ne yaşadı nasıl bu seviyeye geldi araştırmak lazım.. Nazar değmesin ayrı segmentte oynuyor..
8 gün içinde 3 maç 3 gol 2 asist
Bi de şu kondisyon sorununu tam çözse muhteşem olacak. Hoca hep erken çıkarıyor8 gün içinde 3 maç 3 gol 2 asist
Yok o kadar da degil. Ben kac kere gordum ortadan yardirdigini. Dogru durust sans vermediler zaten. O yuzden iyi oynamamis gorunmustur sana.Leicesterda hiçbir şey yaşamadı öğrenmedi, vasattı zaten. İyi olsaydı 9m euroya alırlardı. Oynadığı oyun tamamen okan buruk etkisi ve kendi çabası. En dar açıdan yabancıları övmeyi bırakın
Bazi oyuncular gec aciliyor böyle Kerem de öyle bir oyuncu mesela tek fark Kerem potansiyalinin zirvesine yaklasmis gibi duruyor ama Yunus kesinlikle daha yetenkli bir oyuncu bana göreCimbombomun çocuğu gibi oynadı. Bir kere yetenekli bir futbolcu, tekniği var. Şu gelişimine 2-3 yıl önce başlamış olsa şimdi kim bilir nerede olurdu.