#11 Yunus Akgün

Bu nasıl bir kafa yapısı ya 2 maç oynadı diye 45 mahalle kabadayıları kafasına girmiş

şımarıklık başka bir şey değil

tepe taklak gider 2. devre bu artık

Rezil, kepaze ve utanç dolu bir performans. Ben ikinci yarıya çıkarmazdım.

yunusu 2-3 mac yedek birak, nasil kendine geliyor görürsün okan efendi. ama forma garanti oldugu icin, kerem a. gibi triplere girer buda. cok basit.

Barışla ikisi şımardılar, bu kadar tapılırsa normal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakın 3 milyon falan vermeyin sakın yunus her zaman böyle tam olacakmış gibi oluyor olmuyor adamın keyfini mi beklicez

Derhal yedek kulübesine çekilmeli

Ama öyle lanet bir kadro planlaması yapılmış ki

Kendisini kessen yerine oynayacak kanat yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetenek var ama mental problemli. 2 ay top oynadıktan sonra 3 milyon peşine düşen adam gelecek adına umut vermez

Yunus hep buydu sezon başlar 3-5 maç iyi oynar sonra yok olup gider bu senede aynısı oldu

Bunun da vücut dili inanılmaz değişti, antipati saçmaya başladı, ne oluyor da herşey iyi giderken bu hale gelebiliyorlar vallahi akıl almıyor. Ulan ne güzel form tutmuşsun alt tarafı işine bakıp topunu oynayacaksın, takım oyuncusu olacaksın, senin aklından zorun mu var?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok saldi 1 aydır, inanilmaz saldi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batsuayinin önüne bıraksa golü atmıstık osimhenın koşu atmasını bekliyor

Hücumda verimsizliğini falan geçtim de abicim sen nasıl savunmaya yardım etmezsin. Geri gelmiyor lan adam. Hagi misin olm sen koşmucaksın savunmaya yardım etmiceksin hayırdır ulan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi buraya bakın biraz. Bu herif defansa yardım etmiyor. En büyük sorumlulardan biridir. Gol atamadın ok olur ilerde verimsiz olduğun maçlar, ama en azından geri gelir takıma katkı verirsin herif geri gelmiyor. Taraftar olarak götünü kaldırdıysak indirmesini de biliriz. Gelip bekine yardım e d e c e k s i n. Koşacaksın. Hagi mi oldun lan başımıza.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 maç yedek bıraksak düzelir ama bırakamayız çünkü adam yok

ne kadro planlaması ama

Barışla bu saçma sapan bir savaşın içindeler sanki.

Ah ulen icardi olacaktı ki kafanıza vururdu. Osimhen gene alçakgönüllü, yoksa ikinizde dayaklık bir ego savaşına girmişsiniz

Geri
Üst Alt