#11 Yunus Akgün

osimhene el kol yapacağına bi saniye sakin ol o topu indir düzgün şut çıkar. Avare avare dolanıyor sahada.

Barışla bu saçma sapan bir savaşın içindeler sanki.

Ah ulen icardi olacaktı ki kafanıza vururdu. Osimhen gene alçakgönüllü, yoksa ikinizde dayaklık bir ego savaşına girmişsiniz

Çok haklısın renktas, zayıf teknikleriyle kendi meziyetlerinde olmayan pozisyonlarda bile her maç 2-3 pozisyon Barış, 2-3 pozisyonu da Yunus piç ediyor zaten böyle böyle bir bakmışsın dakika 90 olmuş, eh bir de sonradan giren Berkan-Demirbay da bir de biz şut çekelim derken 2-3 maçtır rahat galibiyet alacağımız maçlarda böyle böyle puan kaybı yaşıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Klasik cahil türk oyuncu şimdilerde badem gözlü olsada Keremde gitmeden önce aynıydı. Birkaç ay performans verince direkt yürüyüşleri tavırları değişiyor adamların.

Ilk yarida o kadar iyi bir Yunus izletti ki burada millet senelik 2.5-3 milyon euro maas verilse hakkidir dendi. Maalesef klasik Turk topcusu , uzerine de fazla gitmek istemiyorum ama daha Ocak ayinda bir tane iyi maci yok. Boyle oyunculara fazla maas vermeyeceksin verecegimiz en fazla senelik 1.5-1.7 milyon euro olmali. Daha fazlasi zarar.

Bu çocuk çok yorucu bir top oynuyor
Kendini bir şey sanmaya başlayınca dona bırakma sıklığı artıyor

Klasik Türk futbolcusu işte, 3-5 maç iyi oynayınca kendini messi zannetti herhalde. Hiç sevmediğim tip bu tiptir, ne oldum delisi olup burnu havada olanlar. Valla güzel kardeşim kendine gel, seni nasıl başımızın tacı ettiysek kıymetini bilip daha çok çalışman gerekir, yoksa bu laubali halinle seni rezil eder bu taraftar bilgin olsun istedim

Ciddi anlamda düsüse gecti neden böyle oldu? Sirf yorgunlukla aciklanmaz bu durum. Sözlesme arifeyindesin tam.sov yapma zamani ama gün gectikce daha kötüye gidiyor.

Barış ile yunus bize gösterdi ki bu adamların ortaları yok. ya çok iyiler, yada çok kötü. ne olursa olsun, net bir kanat oyuncusu bulmalıyız.

Vallahi ilerde üretemedi diye kızmıyorum. Ne olursa olsun almışsın skoru oyunu alamasan da. Artık kendine oynayıp ileride kalamazsın. Bu saatten sonrası mücadele. Adam arkaya yardım etmedi ya. Aşırı kuruldum sana Yunus efendi. Kötü oyuna varım, kötü mücadeleye yokum kabul etmiyorum bunu. Babanızın çiftliği değil burası iki maç aldınız diye götünüz başınız ayrı oynamaya başladı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet iyi oynadı oynuyor oyuncusunu ne zaman çıkaracağını bilmeyen oyunu ne zaman rölantiye alacağını bilmeyen hoca varken yunus gibi barış gibi değerlere severiz.maçta 2 farklı öndeyiz al yusufu jelerti çıkar yunusu adamı taraftarın önüne atma

Derdin ne birader ya. Şekilden şekle giriyorsun bir sürü tribal hareketler. Sözleşmeyse sözleşme anladık. Takım halinde savunma yapmayıp ben oldum diyorsan eyvallah. 3-5 maçta ortaya konulan futbol ile hemen star olunmuyor gördün.

Ne hesabın var kardeş senin? Kötü koşma hakkın yok senin abicim. Bekine yardım edeceksin geçtim golü asisti.

Geriye hiç gelmedi. Defansa yardım eden koşuları yoktu. Toreira ve Jakops hep tek başına kaldılar.
Ben ona kızıyorum zaten. Galatasaray futbolcusunun kötü oynamaya hakkı vardır, ama hücumda kötü isen diceksin ki ben bugün ilerde katkı veremedim geriye daha da fazla gelmem lazım diceksin. Lan bunu bırak adam hiç geri gelmedi. Hagi oldu başımıza 2 ayda.

Muthis bi got kalkmasi mevcut.

Kutucunun bonservisini sorun ediyordum artik onemsiz. Umarim kutucu + bitane daha hucumun her bolgesinde oynayan adam alinir.

Kusura bakma kardeş

3 aylık topçusun.

Menajeri üstünden baskı yapan bi futbolcuya da 3 ay performans gösterdi diye ZAM YAPAN YÖNETİMİN de allah belasını versin derim.

Satmayın, yedek oturtun 3-5 maç. Aklı başına gelsin.

Geri
Üst Alt