#11 Yunus Akgün

Sakatsin sakat. Oynayacaksa da son 30dk girmeli her mac. Malesef sezoni böyle tamamlayacak gibi

%50’siyle oynaması bile hücumda etki ediyor. İnşallah sakatlık durumu yükselmez yoksa bir halta yaramayan sallai ile son 9-10 maç geçmez

Fiziksel olarak kötü, sakatlığın etkisi sürüyor maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arslanım benim milli takıma gittiğinde seni bize kazandıran Montella hocanın ellerini öp ve senin için önerilerini dikkatle dinle
Kalan haftalarda sana söyleyecekleri bizim için çok önemli

Bu haliyle bile Sallai’den hücumda daha etkili olması da durumun vehametinin göstergesi.

Okan ve Hatip el ele verip bombok hale getirdiler kadroyu.
İnanılmaz yahu.Ben çok kötü planlama ve hatalı transferler gördüm.Ama bu sene başka seviye.Böyle bir sezon yoktur.Birde harcama limitleri bu kadar fazlayken..

Yunusun sakatlığı konusunda abi bizi neden bilgilendirmiyorlar.Bu adama bu kadar ne oldu.Yahu ayağı kırılan adamlar dönüyor bizde bir adam sakatlanıyor ne olduğu belli değil.10 gün sonra dönecek yok 3 hafta arkadaş bir ayı geçti.Bu kadar sakatlığı belli olan adam neden 11 oynar.

Takımımız için çok değerli bir oyuncu olduğunu yine kanıtladı tam hazır olmayan hali bile takımın kalitesini yükseltti

Takımın en yetenekli oyuncusu ameliyatlık hale geliyor ve yerini doldurmak için geçici bir hamle bile yapılmıyor. Üstelik güya ilk gün Arias gelecekti, son gün Onyekuru bile cekemediler. Yunus ve Barış biri bile eksik olursa sampiyonluk hayal olur.

Yunusum sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılmış. Umarım bu arada düzelir.

İyi olmuş süre almasın dinlenmeye ihtiyacı vardı. Şampiyonluk yolunda takımda olması kritik.

Takımla idmanlara parça parça çıktığı için kadrodan çıkarılmış ve sene sonu ameliyat olayında palavraymis

Sakatlığını menisküs hasarı diye biliyorum. Büyük ihtimalle mini artroskopi ile hallolacak bir şeydir ama o durumda da sezonun son birkaç maçına yetişebilirdi en fazla. Bunların hesabı yapılmıştır. Sezonun en büyük kazanımı olmuştu, Allah beterinden saklasın.

milli takıma göndermek bile salaklıktı

adam gibi tedavi göremedi bile

MT ye oyuncu göndermeme konusunda aklımız fikrimiz hinliğe çalışmıyor doğal olarak -
Futbolcularımız da bu konuda duyarlı,

halbuki Yunus'un sakat olduğu malum, sakatım diyecek gitmeyecek, ya da kulüp göndermeyecekti,

boş boş işler.

Sakat sakat oynatıldığı için anca 1 ay sonra kendine gelir.

Koşuşu bile farklı yani adam öylesine sahada duruyor, sonradan girse 10-15 dakika sanki daha etkili olur gibi.

Sezona 3 kanatla başlayan muhteşem yönetim ve teknik heyetimiz.
Sallai kütük ayaklı düz adam
Barış idare ediyor
Yunus sakat sakat oynuyor.
Böyle bir takım nasıl şampiyon olacak.
Amatör küme takımı böyle rezil planlama yapamaz.
10 numarası da emekli onu unuttum

Sakatlığın etkisiyle atletizmi gerileyince geçen senelerdeki haline döndü maalesef. Umarım bir an önce toparlar; takımın sağlam bir Yunus' a haddinden fazla ihtiyacı var zira.

Geri
Üst Alt