#11 Yunus Akgün

gayet normal harketler ne yapsin oturup aglasin mi ? Yunus gol atsa Kerem de mecburen kosup sevincek.

Profesyonel futbolcu saha içinde onla küsüm bunla bilmem ne diye bakamaz asıl bakarsa o futbolcuda sorun vardır. Biraz mantık biraz aklımızı kullanmamız lazım.

Manyak manyak yorumlardan kaçınalım.

Birbirlerine düşman olacakları yok, eğer onu bekliyorsanız boşa beklentiye girmeyin. O şerefsiz için de kendi değerinize sallamayın. Eskisi gibi arkadaşlıklarını göze sokmasınlar ve kamuoyuna yansıtmasınlar benim için yeterlidir.

Yunus'a birşey demiyorum ama golü Yunus atsaydı o kindar cüce ne kadar sevinirdi merak ediyorum

Yunus isterse sırtında taşısın milli maç için Yunus falan yemem.

Herkesi yiyelim, kanada Hasan Şaş ortasahaya da Okan hocam geçer. Herkes rahatlar.

Adam oynuyor işte. Elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bir ofsaytı olsa zaten hakkını bulur burası Galatasaray. Ama böyle basit şeyler için adam yemeyin. Sakin.

1757010277520.webp

Anlamsız hareketlerden kaçınalım kimse kimseye birileri istedi diye düşman olmaz bir defa. Saha daki peformanslar dışında magazinel olaylari çok kafaya takiyoz yav.

Kerem güzelce transferini olup,"Galatasaray'da güzel günler geçirdim, önemli başarılar elde ettik. Artık taraftarı olduğum Fenerbahçe'nin oyuncusuyum" dese, bu oyuncuların da üzerinde gereksiz bi baskı oluşmazdı. Karakterini ortaya koyarcasına, kendisini Kerem yapan camia hakkında atıp tutarak herkese, belki de en çok kendine kötülük yaptı.

Maçı kazanmamız bu yüzden önemliydi bence. Olası bi kötü performansta oyuncuların üzerine çok gidilip, bu sefer ciddi sorunlar ortaya çıkabilirdi. Yunus'un tavrını beğendim. Olgunluk gösterdi. Yunus gol atsa Kerem ne yapardı acaba diye düşünmeden edemiyor insan.

Geri
Üst Alt