#11 Yunus Akgün

2. golde suçu varsa kötü pası kontrol edemeyen her topçuya laf edelim top 50 mt driplinglw bizim kaleye gitse ve içeri rastgele atılan topa içerdeki 3-4 defansın hepsi armut gibi baksa

Böyle bir değerlendirme yok

Renktaş kötü kontrolüne değil, o pozisyonda geriye koşmamasına kızıyorum. Geriye koşmak yerine dönüp niye İlkay'a el kol yapıyorsun, dön işte geri

Yetişkin bir topçu ol artık.

O gönderme saçmalığını geçtim, hata da yapabilirsin, gol de yedirebilirsin ama bu seviyede hata yaptım diye oyundan kopamazsın. Yeteneğine yazık valla.

Yaşı ilerlemiş, beyni ilerleyememiş kakara kikiri, poci poci, ciddiyetsiz arkadaş. Yıllardır öğrenemedin gittin avrupada ve dünyada en ufak gevşemende oyacaklarını. İlk gol öncesi al sana bombe tarzı pasından sonra maçın seyri tamamen değişti, nereden nereye geldi.
Ah aptal bebe ah.

Yunus lan işte en tepesi ADS'de oynamak bizde kanat oynuyor birde tribini çekiyoruz. Bu takıma adam gibi kanat transferi bu ve 53 numara yüzünden yapılmadı.

Yaw daha 10. dakikada gol atmışsın neydi öyle artist artist pozlar. 5 - 1 ile eline verirler böyle

Daha az forma sansi buldugu dönem de bile herzaman begendigimi iyi topcu oldugunu söyleyen birisi olarak bu havalardan vaz gecmesi gerektigini düsünüyorum

Ben oldum havasindan vaz gecmeli

Hatalar yapilir okey ama cabalamazsan geri’ye kosmazsan göze batarsin bu kadar basit

Ilk golu zaten skandal ama ikinci gol de topu kontrol edemedi futbol da var bunlar ama rakibi rahatsiz etmek ve geri’ye kosmak yerine pasi veren oyuncu’ya el kol yaparsan o hareketler sana gol olarak geri döner

Sezon başından beri iyi oynadığı bir maç yok beyefendinin

Sane ve bu bizim en büyük sıkıntımız

Hiçbir şey üretmeyen kanatlarımız

Attığı gol harikaydı ama ceza sahası önünde yaptığı hatadan sonra oyundan koptu.

Geri
Üst Alt