#11 Yunus Akgün

hiç güçlü değil

sinanın dediği gibi 30 dklık topçu, mental olarak da rezil halde

ilkay senden kac yas büyük
oyundan cıktıgı an senden daha fazla kosmus herif

Topu kaybedip adam kovalamamasi,gelmeyip defansa 0 yardım yapmasi...bu kadar laubali oynayan bu çocuk hocasizliktan böyle kaşarlık yapıyor

Kaybettin,bari adamı takip et ve indir faul yapıp...o da yok ne israfsın oglum sen ya

Topu kaybedip adam kovalamamasi,gelmeyip defansa 0 yardım yapmasi...bu kadar laubali oynayan bu çocuk hocasizliktan böyle kaşarlık yapıyor

Kaybettin,bari adamı takip et ve indir faul yapıp...o da yok ne israfsın oglum sen ya
Hocasızlık olduğunu düşünmüyorum bu adam ADS de de böyleydi milli takımda da böyle Leicester’da da bu yüzden tutunamadı.

Yetenekli olduğu için defansa hiç gelmeyecek zannediyor.

yemeye calısacaklar anlaşıldı

mecbur destekleyecegiz

yunus top kaptırınca gerıye kosmayan topcuları konusacagız

savunmada kk atanları konusacagız

yunusu yedirmeyecegiz

seviyoruz ama gol atıp allahın malına referansta bulunan gol sevincine gerek yok

Son 2 aydır tavırları hoşum gitmiyor.
Para mevzusu sonrası göndermediniz beni yıldız benim kafasını yaşıyor gibi.
Umarım kuruntudur güçlenme idmanlarını etkisidir.

Gol sevinci cok gereksizdi. Kaale alma, daha iyi ol voldemorttan. Ve frankfurta yenilen ilk iki golde bariz hatasi var. Ilk gol zaten acik ama ikinci golden önce kosmayi birakiyor geri dönmüyor. Tabi torreira lemina nerde orda diyebilirsiniz o dahada vahim durum. Yinede yunus gelisecek daha iyi olacak ins.

Yunus'a mi yoksa Sane'ye mi kesik atsak karar veremedim. Ikisi bir anda olmuyor. Tabi bu Osimhen'in kadroda oldugu durumda gecerli. Yoksa mecburen ikisini de oynatacagiz. Gerci bildigimiz Okan 90 kilo Icardi'yi ilk 11 baslatir.

Maç içinde takımı yönlendirmesini bekliyorum.

Rahat kafayla oynadığı maçlarda izlemek çok zevkli oluyor. İnşallah rahat kafayla takımı yönlendireceği bir maç olur. O kalitesi var.

Yeterki kendini maçı kurtarması gereken oyuncu ruh halinde hissetmesin.

Ne zaman takımı taşımam lazım ruh haline girerse o zaman normalde yapacağı işlerde zorlanıyor. Kendini gereksiz strese sokma artık sen takımın yıldız oyuncususun kavga etmene gerek yok.

galatarayın evladı

Geri
Üst Alt