#11 Yunus Akgün

Adam gibi antrenman yaptıran hocası olsa başında bambaşka bir kariyeri olurdu.

bana dostunu söyle sana kim oldugunu söyleyeyim

4-2-3-1 sisteminin 10 numarası değil fakat 4-3-3'ün sol iç koridor oyuncusu oynaması taraftarıyım.

on numara olmaz bundan sırtı dönük oynayamıyor top alamıyor
Bundan 10 olmayacağını elli sefer yazdım, başkaları da yazmıştır, çok zeki olduğum için filan değil ama bu işten pro ekmek yiyen insanların bunu görememesi komedi. Neden Yunus'tan 10 olmaz diye parağraf döşersin. Anca zorluk düzeyi düşük anadolu maçlarında oynayabilir. Zamanında keremi de böyle oynatmaya çalışıyordu. Ne diyeyim ki.

Yunusu çevreside çok etkiliyor. Önünde Osimhen,yanında Sara,Sane gibi oyuncularla daha farklı evrede oynuyor
Koca maç boyunca bir tanecik olumlu hareket yapabilmek için çevresinin ne olduğunun bir önemi yok. Bir tane olumlu bir hareketin olur yahu bir tane bir bir!

Saçları geriye yatırınca Griezman olunmuyormuş işte.

Bana göre bu takımın 10 numarası hala sensin.

Ama daha çok çalışacaksın. Daha çok.

Futbolcuları tek tek gömmeye gerek yok. Bireysel bir iki oyuncu kötü olur anlarım. Ama tüm takım berbat haldeydi. Balık baştan kokarmış.

Icardiye o pası atamıyorsan işin yok derbide falan.Kazimcan kadar olamadiniz

Hocan sana 10 oyna dedi diye sabit kalmak zorunda mısın yerinde kardeş

Niye sağa ve sola gidip paslasmiyor ve ikiye bir yapmıyorsun,gezsene birader cezayayi çevresinde

Niye saneye yardım etmiyorsun

Huylu huyundan vaz gecmez

Gecen sezon olmadigi dönem de kale’ye gidemiyorduk ne cabuk unuttunuz

Taraftarin kötü bir macin ardindan gecmisi unutup herkesi cöp ilan etme huyundan bahsediyorum

Gerci kime ne anlatiyoruz ki gecen sezon osimhen’e bile diagne benzetmesi yapildi forum da

Yunus 10 numarada boyle sabit takılırsa zaten gidemeyiz kaleye

10 numarada oynamak farklı meziyet gerektiriyor,hicbisey denemeyip sağa sola pas atan biri eleştirilir

Rakibe kıçını dayayıp sırtı dönük top alacak fiziksel kapasitesi yok ki bu tarz maçlarda 10 noda değil kenarlarda oynayabilir, rakibin kendi sahasına gömüldüğü maçlarda 10 no oynar ancak. Kendi kabahati değil açıkçası hocanın kabahati, o orada oynar bu şurada oynar diye kestirip atacağına biraz daha derinlemesine düşünmeli artık

Su pasi nasil atamadi ya, orada anladim hic formda olmadigini;

1768212507744.webp

Geri
Üst Alt