Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.275
- 22.933
- 1.433
dovesim geldi izlerken
sakin ya iki mactir bak
bi ara falan ver su futbola
kafayi topla gel
sakin ya iki mactir bak
bi ara falan ver su futbola
kafayi topla gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav ne alaka 10 numara ile ortasahada önündeki topu alamıyor 10 numara oynuyor diye miKizamiyorum adam 10 degil
Stabil kaldıFormsuzluk falan değil sahada gösterdikleri. Saklanarak, hareketsiz berbat oynuyor. Kesinlikle sorumluluk almıyor, takımı sahiplenmiyor.
2.5 aliyor4 milyon alan adami yedek mi birakicaz diyorum, cikicak esek gibi oynayacak diyorum ama goruyorum ki hwr gecen gun daha da Selcuk'lasiyor. Yakinda pasta kesmeye baslar.
ayagını toptan cekiyor bilerekYunus takimi satar gibi oynuyor açıkçası diyelim bunu
Oyun görüsün ve seklin farklilasiyor. Bok gibi kac haftadir hemfikiriz ama bazi seylerde kizamiyorumyav ne alaka 10 numara ile ortasahada önündeki topu alamıyor 10 numara oynuyor diye mi
önündeki topa dokunamıyor buda frankowskiye döndüOyun görüsün ve seklin farklilasiyor. Bok gibi kac haftadir hemfikiriz ama bazi seylerde kizamiyorum
Iyi o zaman yedek klubesine gidebilir.2.5 aliyor
Net. Bilerek yapiyor gibiayagını toptan cekiyor bilerek
son pozisyonda o topu alamaması imkansızNet. Bilerek yapiyor gibi
Fener macindada hic birsey yapamadi. Selcuk felanda yapardi eskiden ama pek belli etmemeye calisirdi ama bununki net b3lli oluyorson pozisyonda o topu alamaması imkansız
ve actıgı dandik orta