#11 Yunus Akgün

2 sezon önce keremi 10 numara kullanacağız diye heba etmiştik, şimdi de aynısını yunusa yapıyoruz. Bu adamlar 10 numara oynayacak kapasite yok. 10 numara mertensdir.

Osimhen sürekli sitem ediyor bu seferde Yunus'u etkiliyor bu işe bir çözüm bulunmalı normalde Yunus o pasları atabilen biri ama Osimhen'in tepkilerden sonra tamamen dağılıyor.

benficaya gönderelım demıstım

Böyle bir macta bile sahanin en kötüsü olmak da kolay degildi. Kaleden ne kadar uzak oynarsa okadar eli ayagi birbirine karisiyor, yine iki üc kere Osimheni kontrada yanlis pas atti. Ne zaman top kaybetse kalemize tehlike olarak geri döndü birinde gol oldu

Bugün son kararlarda hatalıydı ama çalışmadı dersek yalan olur. Keşke güzel şutu gol olaydı da kendini affettireydi.

Çok da ezmemek lazım. Takımın en kreatif oyuncularından

iyi degildi ama düzelecektir

Zamanında nasıl asist kralı olduktan sonra keremi 10 numara yapma saçmalığına adım attık aynısında yunusa da yapıyoruz. Bu adam kanat harici hiçbir yerde oynamaz. kanatta da kendisinden iyiler varsa rotasyonda tutarsın veya satarsın. bu şekilde direkt oyuncuya zarar verilmiş olunuyor.

maalesef baya kötüydü

üst üste kilit paslar atacagi yerlerde HEP rakibe verdi topu

Osimhen ne kadar kizsa hakkidir.

Her şeyden önce bu adam 10 numara değil. Bunu idrak ettirmek lazım Okan'a. Aynı şeyi Kerem'de de yaptı. Maç başına ortalama 20 top kaybıyla oynayan adamdan 10 numara mı olur yahu demiştik, ama o zaman da anlatamadık.
Yunus ilk kez 10 numarada oynatıldığı zamanlarda bile yazan tonla adam vardı burda. Çinko karbon taraftar bunu görebiliyor da ömrü futbolla geçmiş birisi nasıl göremiyor benim aklım almıyor.
Yunus'ta 10 numara oynayacak ne kondisyon var, ne karar mekanizması var, ne de yeterince ''incecilik'' var. Top kayıpları ve pas hataları durduk yere rakibe kontra imkanı veriyor paso. İzlerken kan beynime sıçrıyor ya.
İkincil olarak da anlık formuyla kanatta da yedeğe yazılacak ilk adam kendisi. Asprilla bile çok daha formda ve faydalı bir oyuncu şu an.

eskiden Kerem hep öyle Kritik topları kaybedip kontra veriyordu ve takım acayip yoruluyordu

Iyi hos kosuyorsunda bi iki top yanlis kullandin diye niye saklaniyorsun düsüyorsun

Geri
Üst Alt