#11 Yunus Akgün

Asprilla göreve

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dinlenmeli. İkinci yarılarda sağlam silah olur. Yunus hemen bitirilecek adam değil yaw.

Iyi niyetine , takiminsevmesine lafim yok ama panik yapiyor.

Merkez oynamamali o yuzden.

Forma icin efor sarfetmesi lazim

osimen 10 topun 9unda ofsaytta bekliyor yunusa şayet laf ettiyse saçmalamış. yunus muhtemelen pasları ofsayta düşmeden atmak için acele etti. sn akgüne edilen lafları da iade ediyorum.

Kanat oyuncusundan 10 numara bu kadar olur. Hiç çocuğa kızmayın. Lemina gelince yedeğe geçer.

Önde pres konusunda iyiydi, çok fazla eleştirmeye gerek yok. Herkes gününde olmayabilir.

Önde pres konusunda iyiydi, çok fazla eleştirmeye gerek yok. Herkes gününde olmayabilir.

İyi pres yapıyor, doğru. Ama 20 dakika geçmeden pili bitiyor. O yüzden de bence o saçma pasları atmaya başlıyor.
Ağrılarla oynuyor zaten o sakatlıktan beri. Orta saha olmadığı için mecburen oynatıldı ama artık yedeğe çekilmeli.

İyi pres yapıyor, doğru. Ama 20 dakika geçmeden pili bitiyor. O yüzden de bence o saçma pasları atmaya başlıyor.
Ağrılarla oynuyor zaten o sakatlıktan beri. Orta saha olmadığı için mecburen oynatıldı ama artık yedeğe çekilmeli.
Çıkıp söyleyecek o zaman hocam beni oynatma diye silah zoruyla oynatmıyor ya.
Kahraman olmaya çalıştıkça batırıyor.

takımımızın adına dünün en kötü ismiydi.

ama merkezden gelen hat kıran pasları çok iyi karşılayıp hızlı bir dönüşle topu ileriye muazzam taşıyor. final paslarında yaptığı hatalar olur. yarın bunları da yapmayı başlarsa asıl yeni bernardo silvamızı o zaman bulmuş olacağız.

yine de alkışlanarak çıkmasına çok sevindim. herkes her maç iyi oynayamaz. elinden geleni yaptın yunus helal olsun.

Kanat rotasyonunda devam etmeli 10 numarada oynatılmamalı

Her kanat 10 numara oynayabilecek diye bir şey yok oyuncuyu gereksiz kötü gösteriyoruz bosu bosuna

Bi ara çok iyiydi. Hemen kesip atmanın anlamı yok. Sane ve Yunus iyi anlaşıyorlardı. Kanatta değerlendirelim bir süre. 10 numara oynamak kolay değil

10 numarada oynarken bana birini hatırlatıyor aynı leşlik aynı rezaletlik

Solda oynadığında çok iyi oynuyordu keza barış da sağda daha iyi

Dün yerine bruno fernandes gibi biri olsa skor nolurdu acaba

Oynatarak kazanabileceğimiz bir kardeşimiz değil kendisi. Görece basit maçlarda güven kazanıp o şekilde büyük maçlara çıkması lazım.

Bence bir kabuk değişimi evresinde, 2-3 sene öncesine kadar olduğu oyuncudan çok başka bir profile evriliyor şu an. Okan hoca kendisini meşhur üç bücür üçlüsündeki kendisi gibi kullanmaya çalışıyor. Yunus sürekli basıyor, sürekli koşuyor, topu ayağına aldığı anda da kendisinden kreatif işler yapması bekleniyor. Okan hocanın oynadığı eski maçları izleyince bunu görüyorsunuz, kendisi zamanında canavar gibi bir eforla oynayabiliyordu Torreira gibi basarken bi yandan topla kreatif işler yapabiliyordu.

Bu kabuk değişimi süreci biraz sancılı olacak. Ama Yunus bu oyun temposuna ve tarzına alıştığında çok ciddi bir seviye atlayacak.

Eleştirelim ama sahip çıkmaya devam edelim. Bizim için çok önemli bir oyuncu.

Geri
Üst Alt