#11 Yunus Akgün

gereksiz kart görmese daha iyi oynardı diken üstünde izledik

Aslanım benim her zaman derim sahada has cimbomlu Yunus olmalı FB maçlarında diye.

Çok iyi oynadı bugün helal olsun

Aslanım senden bu maç beklentim yüksekti, rüyamda gol attığını da görmüştüm, belki de golden daha büyük katkı verdin aldığın penaltı kırmızıya da yol açtı çünkü. Böyle devam iyi oyuna alıştır bizi

sarısı olmasa hoca oyundan almayacaktı ama rakibe kırmızı çıkınca bize de çıkarır diye hemen hamle yaptı mecburen

1777240665920.webp

Sezon başı ameliyatdan dönüp oynadı, son milli araya kadar da sakat ve hiç dinlenmeden devam etti. Milli arada biraz dinlenince kendini buldu tekrar. Helal bizimoğlan.

Bugün maça damga vuracağı içime doğmuştu. Çok büyük oynadı helal olsun aslanıma. Sara denen ruhsuza 10 kere tercih ederim.

Bir seyin farkina varmiyorsunuz ama yunus son haftalar ne zaman vites artirdi maclari rahat kazanmaya basladik. Yunus olmasi kesin zorlanirdik, sampiyonlugun bas mimarlarindan. Ön tarafta saraya 100 kere tercih ederim.

Bir seyin farkina varmiyorsunuz ama yunus son haftalar ne zaman vites artirdi maclari rahat kazanmaya basladik. Yunus olmasi kesin zorlanirdik, sampiyonlugun bas mimarlarindan. Ön tarafta saraya 100 kere tercih ederim.
Zaten en büyük farkı yaratan oyuncuydu yaratıcılık anlamında direk etki ediyor özgüven kazanması lazımdı tekrardan kazandı

İyi oynadığı her maçta çok daha keyifli bir takım izliyoruz ve hücumda rahatlıyoruz. Osimhen ve Sane gibi yıldızları bile etkiliyor iyi oyunu.

Alakası var mı bilmiyorum ama yazın olduğu ameliyat sonrası geçen sezonki o kısa adımlı pırpır Yunus yerine hızı ve çabukluğu bir tık azaltılmış bir topçu izledik bu sezon. Yunus'un yarattığı en büyük fark da dar alanlardaki o çabukluğu tekniğiyle birleştirip pozisyon üretmek.

Nolur bir daha sakatlanip ameliyat olma..

Puskas ödülünü vermeyen heyet Allahsız kitapsız vatan hayinidir

Geri
Üst Alt