- 20 Mayıs 2019
- 10.315
- 9.858
- 1.373
özcimbomlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum.Birde Torreira çıkınca takke düştü kel göründü.Sonuc bu.Leminada çok istekli değildi dün.Orta saha asla keyfi hareket etme lüksüne sahip olamamali.Kesinlikle bir standardizasyon şart.Sag ve sol aciktada olması gerekliliği gibi.On numara oynadığı maçlarda kanatta Barış ve Sane ile oynamak intihar. 4-0-6 ile deplasmanda oynayıp fark yediğimize şaşırıyoruz bir de. Torreira Lemina hangi boşluğu kapatsın nereye koşsun arkadas böyle bir futbol anlayışı yok.
Nasıl geçecek soylermisin Sane faktörü varken????Bu adam 10 numara değil. Koşmaktan başka bir iş yapamıyor. Sağ kanada geçince esas Yunus’u görürüz yine.
Sane Cityde solda oynadı ama ben 1 defa Saneyi solda görmedim. Barış sıçtığında Saneyi sola çekersin. Yunusu sağa. Takımın başında hoca olsa görürdük belki bunları.Nasıl geçecek soylermisin Sane faktörü varken????
Durup durup Okan Hoca'ya laf sokuyorsunuz da ,Okan Hocamı diyor rakibe asist yap diye,eli belinde gez diye ,savunma yapma diye ,cengaverlik yapta 5 kişi arasına dal top kaybet diye,dibe inipte bir tane olsun orta yapma diye, forveti asla besleme olur mu diye.Güldürmeyin insanı yaa.Ne action yapıyor orası burası şurası farkeder mi???Adam geziyor geziyor.görmüyormusunuz.Pas gelecekte oynayacak diye.Kendi pişirdiği 1tane olay yok neredeyse.Tamam al ver konusunu bizim 5.sınıf topçularla yapmıyor .anladık sizin zihniyetide.Hocam 12 küsür m alanda ligin takımlarınım kalecilerin içinden geçmesi ağları delmesi lazım.OkanHocamı deldirecek sol sağ orta.Mesele araçta motor bozuk sen makyajdan boya badanadan bahsediyorsun.Sane Cityde solda oynadı ama ben 1 defa Saneyi solda görmedim. Barış sıçtığında Saneyi sola çekersin. Yunusu sağa. Takımın başında hoca olsa görürdük belki bunları.