- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Batuhan adamsın kardeşim
Kritik bir oylama da 12 puan gelmesi çok iyidir. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MJ'ye karşı bir ön yargı var bu forumda ben de anlamıyorum. "You Are Not Alone" dışında bir parçasının iş yaptığını görmedim ki o parça da şampiyon olmuştu zaten. Ben de MJ ile katıldığım da büyük hüsranlar yaşamıştım.Thriller’ın 15. olması MJ’in kemiklerini sızlattı
Yazıklar olsun
Aslında rahat şampiyon olabilecek bir parça imiş lakin bu sefer sağlam listeye denk gelmişsin kardeşim. Ben ilk defa dinledim ve çok hoşuma gitti direkt olarak 12'yi bastım geçtim.
Batu her yarismada bitiriyorsun beni yav
Nasil sondan birinci daha 22. oylar bunlar
23 KİŞİ VARNasil sondan birinci daha 22. oylar bunlar
Eğer Şampiyon oldu isem, seninle yarışmak büyük keyif idi. Gayet çekişmeli ve kaliteli bir mücadele oldu. Kazanan GSC'dir. Benimle birlikte kazanan Münih'tir,Sarajevo'dur,Helsinki'dir,Antananarivo'dur,Jakarta'dır,Tokyo'dur,Cartagena'dır,Maracaibo'dur. Kazanan Dünya'dır
Üstadım ihraç işlemlerini başlattım.Aslında rahat şampiyon olabilecek bir parça imiş lakin bu sefer sağlam listeye denk gelmişsin kardeşim. Ben ilk defa dinledim ve çok hoşuma gitti direkt olarak 12'yi bastım geçtim.
net şekilde hakedilmeyen bir sıralama seninki rdasLanet olsun yarismanin sondan basini yakaladim furkan kurtuldu
Lanet olsun yarismanin sondan basini yakaladim furkan kurtuldu
Sana saplamışlar gibi duruyorSonuncu olursam yakarim herkesi
YAKARIM
Melih Yeni Turku'ye vermis olamaz