- 20 Haziran 2010
- 5.299
- 407
- 1.518
akustik bir boyle vardı yav kısaları tekno o da sarmıyor hiçKisa versiyonu olsa direk 12 basacaktim
Bi bolumden sonra baydi beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akustik bir boyle vardı yav kısaları tekno o da sarmıyor hiçKisa versiyonu olsa direk 12 basacaktim
Bi bolumden sonra baydi beni
bir ben dinledim galiba demirin şarkısını toplam puanının %80ini vermişim 12 iledemirin şarkıyı mı yayınlamadık acaba
Ugura vermistim zaten. Almanca kelimeler var ama Ugur kelimeleri cevirdigim an hemen problemsiz anladi ve kullanmayi becerdi. Bir dahaki oyun sunucuya Ugur yada ben yollarim ve kullanilmasini anlatabilirim.
Puanlamam aciklanmadi daha
Bekle bence
Ustad futboldan anlamiyon lakin sarkıdan anliyonÇok çekişmeli geçiyor.Niye kapattın Alpay
![]()
Kisa vadede hayrivision gorme olasiligimiz nedir ahbap?slm kacinciyim
Ustad futboldan anlamiyon lakin sarkıdan anliyon
Iste sanatin bazen de toplum icin oldugunu goren bir sahsiyetbir ben dinledim galiba demirin şarkısını toplam puanının %80ini vermişim 12 ile
Gecen sene yapardi lakin sizo uye artisi ile sansi azaldiulan hani ilk 3 yapardı bu şarkı zurnacı herif
Kisa vadede hayrivision gorme olasiligimiz nedir ahbap?
Futbol'dan da anlıyorum ama sadece sana kabul ettiremiyorum.Ustad futboldan anlamiyon lakin sarkıdan anliyon