110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | FİNAL BAŞLADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşallah dedigimiz 3 gün yaşamıyor iyi kopmadık ilk 3ten dedik sonrası felaket :asd:

Puanlar açıklanırken 2004 yapımı half life 2 oynayan erman türker'e müeyyide uygulanacak mı ? Organizatör emeğine alenen saygısızlık olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

16002.jpg

Bu ne rezillik böyle! Ayrıca şarkılar İçin ufak Notlar yazmıştım. Yayınlamamış uğur bey. Sonra zamanların en rezil esc si. Kusura bakmayın birinin kral çıplak demesi gerekiyordu!

Bu ne rezillik böyle! Ayrıca şarkılar İçin ufak Notlar yazmıştım. Yayınlamamış uğur bey. Sonra zamanların en rezil esc si. Kusura bakmayın birinin kral çıplak demesi gerekiyordu!
unuttum onu yayınlayacaktım DUR YAYINLAYIM

Hocam kullandığınız ifadeler çok ağır, editleyin lütfen. Burası öyle kafanıza göre hakaretler yağdırabileceğiniz bir platform değil.

Yeni Türkü hak ettiği gibi zirvede gidiyor. :) Teşekkürler GSC sonunda kulaklarınız iyi müzikleri dinlemeye başladı. :)

Yeni Türkü hak ettiği gibi zirvede gidiyor. :) Teşekkürler GSC sonunda kulaklarınız iyi müzikleri dinlemeye başladı. :)
Kulaklar yalnızca titreşimleri/frekansları algılar, dinleyen beyindir aslında. Okulluyum, şöyle eğitimliyim diye geziyorsunuz ama derinlikten yoksunsunuz Levent bey kusura bakmayn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt