Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.678
- 106.404
- 4.738
popun kralına puan çıkmaması inanılmaz 1 durum
Senden sifir almak koydu be toy kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
popun kralına puan çıkmaması inanılmaz 1 durum
Ne bileyim :/Senden sifir almak koydu be toy kardesim
unuttum onu yayınlayacaktım DUR YAYINLAYIMBu ne rezillik böyle! Ayrıca şarkılar İçin ufak Notlar yazmıştım. Yayınlamamış uğur bey. Sonra zamanların en rezil esc si. Kusura bakmayın birinin kral çıplak demesi gerekiyordu!
Hocam kullandığınız ifadeler çok ağır, editleyin lütfen. Burası öyle kafanıza göre hakaretler yağdırabileceğiniz bir platform değil.Bu ne rezillik böyle! Ayrıca şarkılar İçin ufak Notlar yazmıştım. Yayınlamamış uğur bey. Sonra zamanların en rezil esc si. Kusura bakmayın birinin kral çıplak demesi gerekiyordu!
unuttum onu yayınlayacaktım DUR YAYINLAYIM
Ed şerefsiz bir o. çocuğudur.Yayınlama dur yeter. Ed’e saygınız yok, Beyonce ye de mi yoktu!
Ed şerefsiz bir o. çocuğudur.
Kulaklar yalnızca titreşimleri/frekansları algılar, dinleyen beyindir aslında. Okulluyum, şöyle eğitimliyim diye geziyorsunuz ama derinlikten yoksunsunuz Levent bey kusura bakmayn.Yeni Türkü hak ettiği gibi zirvede gidiyor.Teşekkürler GSC sonunda kulaklarınız iyi müzikleri dinlemeye başladı.
![]()
Lannister zırhı giyen biri için az bile söyledim.Raporladım terbiyesizsiniz