110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | FİNAL BAŞLADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muzik zevkinize tüküreyim su gün itibariyle icinde bulundugumuz durumu tipatip anlatan bir beste sectik ama kime ne anlatiyoruz ki. Neyse umarim hakeden kazanir. Biz de yilmak yok. Vielleicht der nächste Zeit diyorum.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulaklar yalnızca titreşimleri/frekansları algılar, dinleyen beyindir aslında. Okulluyum, şöyle eğitimliyim diye geziyorsunuz ama derinlikten yoksunsunuz Levent bey kusura bakmayn.
Kamilsin Mehmet kusura bakma. 12 puan almışsın benden hala bık bık konuşuyorsun. :)

Mahirim Mahirselim
Mahirim Mahirselim
Tenhada bulusalim Mahirim
Tenhada bulusalim Mahirim

Mahir’den masallar olmuş açıkçası. Umarım alpay değildir demiş gitmiş 12 değil 10 vermiş.

Mehmetle anlaşmamıza uyduk. O bana, ben ona 12 puan verdim. :) Teşekkürler Mehmet cansın ! :)

demirin şarkıyı mı yayınlamadık acaba

Programla hersey daha kolay oluyor. Bundan sonra eurovisionun moderatoru onu kullansin. Hesaplamakdan falan kurturursunuz ve daha az zaman harcarsiniz.

xxx.webp

böyle bir parçaya oy gelmemesi mümkünsüz

Ugura vermistim zaten. Almanca kelimeler var ama Ugur kelimeleri cevirdigim an hemen problemsiz anladi ve kullanmayi becerdi. Bir dahaki oyun sunucuya Ugur yada ben yollarim ve kullanilmasini anlatabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt