- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
uzatalim miPuanlar İçin 16 Ocak belirlenmiş. Bana itiraz edenlerden tek bir itiraz yok. Allah’ın cezası iki yüzlü GSC!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzatalim miPuanlar İçin 16 Ocak belirlenmiş. Bana itiraz edenlerden tek bir itiraz yok. Allah’ın cezası iki yüzlü GSC!
uzatalim mi
SON 5 KİŞİ
ŞARKI GÖNDERMEK İÇİN SON GUNU BEKLEMEYİNİZ LUTFEN
ŞARKINIZ HAZIRSA SONRA ATARIM YA DEMEYELIM, ŞİMDİDEN ATALIM
Katılımcılar:
1- Melih Sönmez
2-Buğra Ay
3- Emir Sato
4- Furkan Korkmaz
5- İbrahim Gençtürk
6- Hamza Gölbaşı
7- Ali Karadal
8- Alpay Asma
9- Mehmet Arslaner
10- Batuhan Aydemir
11- Demir Baş
12- Levent Akgün
13- Kadir Ari
14- Yusuf Kara
15- Tuncay Özaslan
16- Can Büyük
17- Hayri Cund
18- Mahir Koç
19- Tugay Yigit
Benim gibi haşmetli bir Admirin arkasından nöbette atması beni 1 miktar kırdı.Benden pas.
Şarkımı 1 saat içinde göndereceğim.
Başarıya doyma sendromumu yaşıyorsun Alpay, eskiden yarışma açılır ismini yazdırır 2 saniye sonra şarkını göndermiş olurdun![]()
Benim gibi haşmetli bir Admirin arkasından nöbette atması beni 1 miktar kırdı.Benden pas.
Dikkat ettiysen ÖM'ne cevap vermedim. O mesajı hiç atmadın kabul ederek hayatıma devam ediyorum sana da aynını tavsiye ederim, tekrarı halinde müeyyide ile karşı karşıya kalacağından şüphen olmasın.Kitle umurumda değil Benim. Milletin keyfine göre değil sevdiğim türe göre şarkıyla katılacağım.
@Sinan Bilgin @Mustafa Bahar @Hayri Cund @Emir Sato @Ünsal Vardar @Alpay Asma @Keramettin TANRIVERDİ @Demir Baş @Rahmi Y. Aslan @Hamza Gölbaşı @Habib Aslan @Sergen Zeren @Ahmed Arif Kesen @Ahmet Özgün Güven @Doruk Ata TANRIVERDİ @Ercan Hayta @Ercan Kinay @Hidayet Sarıdağ @Mehmet Arslaner @Mehmet Eroğlu @Danyal Artemis @Emrah Admin @GSCMaster @GSC Cellat @Murat Saylak @Yiğit Karagöz @Doğuş Yalur
nolduYaziklar olsun
Dikkat ettiysen ÖM'ne cevap vermedim. O mesajı hiç atmadın kabul ederek hayatıma devam ediyorum sana da aynını tavsiye ederim, tekrarı halinde müeyyide ile karşı karşıya kalacağından şüphen olmasın.
iddialar dogru mu @Yusuf KaraYusuf manyağı şarkısını bana yolladı![]()