- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
iddialar dogru mu @Yusuf Kara
Yazıklar olsun! Ben yalan mı söyleyeceğim! Hiç sevmediğim mizah şeklidir olmayan bir şeyi varmış gibi söyleyip gülünmesini beklemek!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iddialar dogru mu @Yusuf Kara
Sen nasıl bir manyaksın pek kıymetli kardeşim ? Pek çok kez şike teklifi aldım ama böylesini ne gördüm ne işittim, bile isteye kendimi niye sonuncu yapayım ? Neymiş MK bey gülecekmiş, vay yavrum yav.Bay doğru!
İyi forumlar
niye kaldirdin rtas ben tarafsizim taraflara soz hakki vermem gerekirYazıklar olsun! Ben yalan mı söyleyeceğim! Hiç sevmediğim mizah şeklidir olmayan bir şeyi varmış gibi söyleyip gülünmesini beklemek!
Eşine az rastlanır bir problem çözme mekanizmanız var, ne kadar da hızlı çözümlediniz olayı.Adam beni organizatör sandı herhalde!
Özür diliyorum admiirm kesinlikle bir yanlış anlaşılma vardırBenim gibi haşmetli bir Admirin arkasından nöbette atması beni 1 miktar kırdı.Benden pas.
Sen nasıl bir manyaksın pek kıymetli kardeşim ? Pek çok kez şike teklifi aldım ama böylesini ne gördüm ne işittim, bile isteye kendimi niye sonuncu yapayım ? Neymiş MK bey gülecekmiş, vay yavrum yav.
Alpay heis benim girdiğim yarışmalarda sadece 1 kez birinci olmuştur kendisinin deccali benim. Bu yarışma onu kümeye iteceğim