110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | FİNAL BAŞLADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlamaya min 2 gün verilsin malum hafta içi geldi en fazla 1 saat ayirabilirim günlük dinleme işine

Yarışmanın sonucu belli olmuş bile :D

1547407607415.webp

Herkes şarkılarını göndersin. Play-list'i bari bugün dinleyebilelim.

Yarın da bir daha dinleriz. Canımız sıkılıyor işyerinde. Takarız kulaklığı bahane olur.
Alpay sen hakkaten naif, temiz bir çocuksun... Hayallerinle yaşadığın hayat çok farklı anlaşılan. Resmen çocuk gibi mutlu olmuşsun :) Saat 6 mıydı neydi baktım hala şevkle ve iştahla yazıyorsun.

Bu çok güzel bir şey ama günlük hayatından bu kadar çok sıkılman için bir sebep yok. İşin gücün yerinde, korunaklı duvarlar arkasında yaşayan ampul gibi çocuksun. Daha yeni anlayabiliyorum seni :) OZ avatarları, erözyön yarışmaları... Alpaycığım dost acı söyler bu hayaller en fazla askere gidene kadar yaşanır :) Lütfen kendinle barışık ol ve gerçeklerle yüzleş... Belki de askere gitmediğin için böyle işte o yüzden askerlik mevzusu erken bitmeli yahut erken yaşta sokaklarda sürünmeli ya da aşağılanmalısın... Başka türlü hayata adapte olamazsın...

Bence keramettinin takıntı dediği şey de bundan kaynaklanıyor bırak alpay sırtındaki çuvalı... akademisyensin akademisyen kal böyle çok daha güzelsin... ineklerin intikamı sadece bir kurgu gerçek değil alfa olunmaz alfa doğulur... Bunu sana bir ucube olarak söylüyorum :)

Ben senin ender dostlarındanım... İsim baban olduğunu söylemiştin bir bahar akşamı :)

sözler bak ne kadar da manidar... beni takma ama alpay babayı tak üstat hayırlı geceler dilerim... hayallerin en büyük düşmanındır... şimdiden emeklilik planları yap bu şarkıyı dinlerken aslan kardeşim...

Alpay sen hakkaten naif, temiz bir çocuksun... Hayallerinle yaşadığın hayat çok farklı anlaşılan. Resmen çocuk gibi mutlu olmuşsun :) Saat 6 mıydı neydi baktım hala şevkle ve iştahla yazıyorsun.

Bu çok güzel bir şey ama günlük hayatından bu kadar çok sıkılman için bir sebep yok. İşin gücün yerine, korunaklı duvarlar arkasında yaşayan ampul gibi çocuksun. Daha yeni anlayabiliyorum seni :) OZ avatarları, erözyön yarışmaları... Alpaycığım dost acı söyler bu hayaller en fazla askere gidene kadar yaşanır :) Lütfen kendinle barışık ol ve gerçeklerle yüzleş... Belki de askere gitmediğin için böyle işte o yüzden askerlik mevzusu erken bitmeli yahut erken yaşta sokaklarda sürünmeli ya da aşağılanmalısın... Başka türlü hayata adapte olamazsın...

Bence keramettinin takıntı dediği şeyde bundan kaynaklanıyor bırak alpay sırtındaki çuvalı... akademisyensin akademisyen kal böyle çok daha güzelsin... ineklerin intikamı sadece bir kurgu gerçek değil alfa olunmaz alfa doğulur... Bunu sana bir ucube olarak söylüyorum :)

Ben senin ender dostlarındanım... İsim baban olduğunu söylemiştin bir bahar akşamı :)

sözler bak ne kadar da manidar... beni takma ama alpay babayı tak üstat hayırlı geceler dilerim... hayallerin en büyük düşmanındır... şimdiden emeklilik planları yap bu şarkıyı dinlerken aslan kardeşim...

Bak kardeşim. Rica ediyorum.

1547407908202.webp

Peki kardeşim ısrar var teklif yok :) ben sadece sana bedavaya hayatının sırrını söyledim... Gerçeklerle yüzleşip yüzleşmemek sana kalmış. Hürmetler... Başarılar...

Alfa, Beta, ısrar mısrar anlamam öyleyim böyleyim de demem. Kalkıp hadsizlik yapıp sataşıp, öyle Fabrika Kızı, pomak gibi yakıştırmalar yapana da haddini bilmesini söylerim.

Klayve başında delikanlılığı herkesi bıraksın. Senin gibi aklınca alay geçtiğini zanneden bir baltaya sap olamamış zırtapoz kılıklı herifler ile muhattap olmak zorunda kaldım yeterince LİSE'de. Belli ki 30 küsür yaşına gelmişsin ama hala kafa liseli.

Büyü de gel. Ya da böyle kal, ve üst mesajda dediğim gibi kendini tatmin etmeyi sürdür ama muhattap olma benim gibiler ile.

Alfa, Beta, ısrar mısrar anlamam öyleyim böyleyim de demem. Kalkıp hadsizlik yapıp sataşıp, öyle Fabrika Kızı, pomak gibi yakıştırmalar yapana da haddini bilmesini söylerim.

Klayve başında delikanlılığı herkesi bıraksın. Senin gibi aklınca alay geçtiğini zanneden bir baltaya sap olamamış zırtapoz kılıklı herifler ile muhattap olmak zorunda kaldım yeterince LİSE'de. Belli ki 30 küsür yaşına gelmişsin ama hala kafa liseli.

Büyü de gel. Ya da böyle kal, ve üst mesajda dediğim gibi kendini tatmin etmeyi sürdür ama muhattap olma benim gibiler ile.
Fabrika kızını sana dediğimi düşünmen zaten takıntılı olduğunu gösteriyor orada alpaya atıf yapıyorum ve sözleri diyorum da neyse. belli ki çok içine atmışsın lisede unut gitsin hayat kısa. yalnız kabalaşmaya gerek yok sg dedin tamam dedim hala dolmuşun yazıyorsun. tatmin ol bilmem ne diye. muhatap olmak doğrusu olacak tek t ile. Benim gibilerden kastını anlamadım ama mal filan demek istedin galiba sorun yok da sizin gibiler kim? Sen kendini nasıl algılıyorsun zaten tüm mevzu burada. Senin gibiler üst sınıf, winnerlar filan mı??? Ben her ikisi de değilim laf sokmuyorum. Hürmetler ederim hocam unutma taş yerinde ağardır...

not: Neden bana kinli olduğunu da gerçekten hiç anlamadım ben her zaman barışmaya da hazırım zira hiç küsmedim seni severim sempatik bir renktaşımızsın ben tanışalım demiştim; sen bana sen kimsin de beni tehdit ediyorsun filan demiştin :) tehdit filan etmedim sohbet edelim dedim... cidden...

Moderatör tarafında düzenlendi:
fabrika kızını sana dediğimi düşünmen zaten takıntılı olduğunu gösteriyor orada alpaya atıf yapıyorum ve sözleri diyorum da neyse. belli ki çok içine atmışsın lisede unut gitsin hayat kısa. yalnız kabalaşmaya gerek yok sg dedin tamam dedim hala dolmuşun yazıyorsun. tatmin ol bilmem ne diye. muhatap olmak doğrusu olacak tek t ile. Benim gibilerden kastını anlamadım ama mal filan demek istedin galiba sorun yok da sizin gibiler kim? Sen kendini nasıl algılıyorsun zaten tüm mevzu burada. Senin gibiler üst sınıf, winnerlar filan mı??? Ben her ikisi de değilim laf sokmuyorum. Hürmetler ederim hocam unutma taş yerinde ağardır...

Ben kimlik üzerinden kimseyi sınıflandırıp aşağılamam. Sınıf mınıf hele zerre umursamam. NİYETİNE BAKARIM SADECE. Kafa yapın ile algıladığını bana satma onun için.

Senin gibilerden kastım. Kötü niyetli / ya da öyle görünmekten zevk alan, başkalarının fikrine değer vermeyen, başkasının mutsuz olduğu durumlar ile ilgili anlamsız ısrar ile insanları TACİZ ettiğinin farkında olmayan/ ya da daha kötüsü olduğu halde bunu yapmayı kendine hak gören herhangi 1 paylaşımda bulunmanın ruhumu sıktığı insanlar.

Fabrika Kızı şarkısı üzerinden ve pomak benzetmenden rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen kalkıp bunun üzerinden ne var diye paylaşamazsın birader. Rahatsız oluyorsa karşı taraf paylaşmayarak kendini haklı bulsan bile karşı tarafa saygı gösterme nceliğini göstermeyen adam ile işim yok.

Bana göre EGO ve ACZ = Başkalarının rahatsızlık duyduğu şeyleri yapmaktan geri durmayan, sürekli ısrar eden ve bununla övünen insanlar.

Ego'sunu tatmin etmek için diyaloga giren insanlar da kötü niyetlidir. Hadi eyvallah.

Ben kimlik üzerinden kimseyi sınıflandırıp aşağılamam. Sınıf mınıf hele zerre umursamam. NİYETİNE BAKARIM SADECE. Kafa yapın ile algıladığını bana satma onun için.

Senin gibilerden kastım. Kötü niyetli / ya da öyle görünmekten zevk alan, başkalarının fikrine değer vermeyen, başkasının mutsuz olduğu durumlar ile ilgili anlamsız ısrar ile insanları TACİZ ettiğinin farkında olmayan/ ya da daha kötüsü olduğu halde bunu yapmayı kendine hak gören herhangi 1 paylaşımda bulunmanın ruhumu sıktığı insanlar.

Fabrika Kızı şarkısı üzerinden ve pomak benzetmenden rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen kalkıp bunun üzerinden ne var diye paylaşamazsın birader. Rahatsız oluyorsa karşı taraf paylaşmayarak kendini haklı bulsan bile karşı tarafa saygı gösterme nceliğini göstermeyen adam ile işim yok.

Bana göre EGO ve ACZ = Başkalarının rahatsızlık duyduğu şeyleri yapmaktan geri durmayan, sürekli ısrar eden ve bununla övünen insanlar.

Ego'sunu tatmin etmek için diyaloga giren insanlar da kötü niyetlidir. Hadi eyvallah.
Ama yalan söylüyorsun alpay daha bir post önce söyledin fabrika kızı şarkısını sana ima ettiğimi filan. Ben senin rahatsız olduğun bir şeyi paylaşmam. Daha yeni söyledin daha önce neden benden rahatsız olduğunu hiç söylemedin ki sadece gıcık olduğunu belli eden postlar attın. Söz sana bir daha fabrika kızı paylaşımı yapmam. Pomak olmak güzel bir şey dedim ne var yani bilseydim rahatsız olduğunu yazmazdım ki sonrasında yazmadım... yazdım mı? Hatta evet göçmenlik var bende ama mevzu o değil senin söylemen demiştin yine anlam verememiştim.

Söz iki hususu da sana bir daha yazmam. Başka? ACZ derken aciz olduğumu kastediyorsan elbette zaten söylerim ama bu güzel bir şey değil mi? eksiklerini bilmek... Sen de bil diyorum eksiklerini ve defolarınla barış. Shortcomings mi diyelim illa :)

Niyetim hakkaten diğer renktaşlarla beraber seninle buluşup bir çay içmekti. Benden sana zarar gelmez ama cidden neden hiddetle reddettiğini anlamadım burası dağ başı mı ne yapacağım yahu ben sana :) Egom ise hiç yok benim kadar bu forumda zayıflıklarını yazan hatta samimiyeti abartıp milletin ağzıa laf veren başka kimseye denk gelmedim.

Ben sana iyi niyetimi tekrarlıyor ve barış çağrımı yineliyorum zira ben sana küsmedim gel barışalım??? Rahatsız olduğun başka durumlar varsa da dikkat edeyim...

Ama yalan söylüyorsun alpay daha bir post önce söyledin fabrika kızı şarkısını sana ima ettiğimi filan. Ben senin rahatsız olduğun bir şeyi paylaşmam. Daha yeni söyledin daha önce neden benden rahatsız olduğunu hiç söylemedin ki sadece gıcık olduğunu belli eden postlar attın. Söz sana bir daha fabrika kızı paylaşımı yapmam. Pomak olmak güzel bir şey dedim ne var yani bilseydim rahatsız olduğunu yazmazdım ki sonrasında yazmadım... yazdım mı? Hatta evet göçmenlik var bende ama mevzu o değil senin söylemen demiştin yine anlam verememiştim.

Söz iki hususu da sana bir daha yazmam. Başka? ACZ derken aciz olduğumu kastediyorsan elbette zaten söylerim ama bu güzel bir şey değil mi? eksiklerini bilmek... Sen de bil diyorum eksiklerini ve defolarınla barış. Shortcomings mi diyelim illa :)

Niyetim hakkaten diğer renktaşlarla beraber seninle buluşup bir çay içmekti. Benden sana zarar gelmez ama cidden neden hiddetle reddettiğini anlamadım burası dağ başı mı ne yapacağım yahu ben sana :) Egom ise hiç yok benim kadar bu forumda zayıflıklarını yazan hatta samimiyeti abartıp milletin ağzıa laf veren başka kimseye denk gelmedim.

Ben sana iyi niyetimi tekrarlıyor ve barış çağrımı yineliyorum zira ben sana küsmedim gel barışalım??? Rahatsız olduğun başka durumlar varsa da dikkat edeyim...

Eksik herkes için mevcuttur. Hemen herkes de farkındadır. Kimine eksik gelen kimine doğru ve iyi gelir.

Bir kısmını düzeltmek için çabalarsın düzeltirsin veya düzeltemezsin.

Kusura bakma samimiyet kuramam seninle. Zira kendimi kandırmış olurum. Kendim samimi olamayacağım ortamda da olmak istemem.

12 yıldır buradayım. En çok senin tarzın irrite etti. Raporladığım 2-3 kişi maksimum olmuştur. Onlardan birisin. Öyle kapalı kapılar ardında iş çeviriyor denmesin sonra. Sadece bana değil başka insanlara da konuşurken uslübuna dikkat ederek konuşmadığın sürece de bu sıkıntılar bugün ben yarın başkası devam edecek.

Eksik herkes için mevcuttur. Hemen herkes de farkındadır. Kimine eksik gelen kimine doğru ve iyi gelir.

Kusura bakma samimiyet kuramam seninle. Zira kendimi kandırmış olurum. Kendim samimi olamayacağım ortamda da olmak istemem.

12 yıldır buradayım. En çok senin tarzın irrite etti. Raporladığım 2-3 kişi maksimum olmuştur. Onlardan birisin. Öyle kapalı kapılar ardında iş çeviriyor denmesin sonra. Sadece bana değil başka insanlara da konuşurken uslübuna dikkat ederek konuşmadığın sürece de bu sıkıntılar bugün ben yarın başkası devam edecek.
Ya sen ne hıyar 1 adamsın

Ama samimi değilsin bak burada niye? Çünkü üslubum aynıydı ama önce hep benimle alakalı pozitif postlar atıyordun. İyi ki resmini görüp ne alakan var avatarınla mr.hyde-dr.jeykll sendromumu dedim ki akademisyen olduğunu bilmeden... O günden sonra kin duymaya başladın hiç de olgunca bir hareket değil. Bu işleri şahsileştirip takıntı yaptığın anlamına gelir mesala benim için şahıslar değil fikirler önemlidir.

Alpay samimi olalım diyen mi var :) barışalım tanışalım yeter ??? Bu kadar önyargılı olmaya gerek yok... Ortamdan memnun olmazsan kalk git yahu ben yamyam değilim. Medeni cesaret, adab-ı muaşeret ve beşeri ilişkiler bunu gerektirmez mi üstat?

Ama samimi değilsin bak burada niye? Çünkü üslubum aynıydı ama önce hep benimle alakalı pozitif postlar atıyordun. İyi ki resmini görüp ne alakan var avatarınla mr.hyde-dr.jeykll sendromumu dedim ki akademisyen olduğunu bilmeden... O günden sonra kin duymaya başladın hiç de olgunca bir hareket değil. Bu işleri şahsileştirip takıntı yaptığın anlamına gelir mesala benim için şahıslar değil fikirler önemlidir.

Alpay samimi olalım diyen mi var :) barışalım tanışalım yeter ???

Yanlış bilgi. Serdar Aziz'e dediğin ırkçılık kokan ithamlardan sonra sinirlendim. Jeykıl meykıl bilmem neler hadsizlik o ayrı. Ama geri dönüşü olmayan şey ilk yazdığım tarz şeyler. Onun üzerine bir arkadaşlık inşa edemem. Arkadaşlık veya samimiyet olmayacak bir durum içinde de yer almak istemiyorum. Barışmak için tanışık olmak lazım. Tanışık olmadığım adama ne küserim ne de barışırım.

Mantığı budur. Saygı duyalım. Sen bana yazma, ben sana yazmayayım. Bitsin bu iş. Küs değiliz, barışmaya gerek yok. Fikirlerini ve ifade ediş biçimini sevmiyorum. Muhatap olmak istemiyorum, bu kadar.

Yarışmaya 2 kkişi daha katılabilir.
baya da bi adam şarkıyı şimdiden attı
şarkısı hazır olan erkenden atsın playlisti daha erken paylasam

şarkıyı atmayanlar list:

@Melih Sönmez
@Emir Sato
@İbrahim Gençtürk
@Ali Karadal
@Batuhan Aydemir
@Demir Baş
@Tuncay Özaslan
@Hayri Cund
Yerli mi yabanci mi olacak? Belli bir tema uzerinde mi calisilmis olmali veya tarz serbest mi? ve son soru ayni sarkiyi gondermisse iki kisi ne olucak?

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt