110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | FİNAL BAŞLADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf manyağı şarkısını bana yolladı :asd:
Yazıklar olsun! Ben yalan mı söyleyeceğim! Hiç sevmediğim mizah şeklidir olmayan bir şeyi varmış gibi söyleyip gülünmesini beklemek!

Katilmayi dusundugum bir sarkiydi vazgectim
Mustafa abinin dinlemesini istedigim icin pm attim
Begenecegini dusunmustum

Ne serdar azizi yahu? Cidden farkında bile değilim adam türk değil mi? beni kafatasçılıkla itham etmiyor musun anlamadım? Irkçılıktan cidden ne anlıyorsun merak ettim şimdi. Göçmen filan mı dediğimi kastediyorsun??? Cidden hatırlamıyor. Açıkla cidden gerçek sıkıntıı tekrarlamayacağım ne serdarı? O zamanlar serdarın mevzusu filan da yoktu ki?

Fikirlerimi sevmemen sorun. Yoksa kişilerle problemim olmaz. Misal en nefret ettiğim adamlardan biridir arda turan ama çıkıp dese ki kendimizi bir bok sandık galatasaray kim ben kim kinim gider hiç bir kötülük istemem başına gelsin. Ya da aysal çıkıp dese ki galatasaray umrumda değil nefsim için yaptım bunu da açıklıyorum allah uzun ömürler versin derim.

İfade ediş şeklimi önemsemiyorum önemli olan içeriktir biçim değil. Zaten garip olan da fiziksel görünümünden rahatsız olan senin benimle mutabık olmaman...
Yanlış bilgi. Serdar Aziz'e dediğin ırkçılık kokan ithamlardan sonra sinirlendim. Jeykıl meykıl bilmem neler hadsizlik o ayrı. Ama geri dönüşü olmayan şey ilk yazdığım tarz şeyler. Onun üzerine bir arkadaşlık inşa edemem. Arkadaşlık veya samimiyet olmayacak bir durum içinde de yer almak istemiyorum. Barışmak için tanışık olmak lazım. Tanışık olmadığım adama ne küserim ne de barışırım.

Mantığı budur. Saygı duyalım. Sen bana yazma, ben sana yazmayayım. Bitsin bu iş. Küs değiliz, barışmaya gerek yok. Fikirlerini ve ifade ediş biçimini sevmiyorum. Muhatap olmak istemiyorum, bu kadar.

Ugur seni tebrik ediyorum, yine bir konunun icine sicmayi basardin.

Bakiyorum da yine sike donuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne serdar azizi yahu? Cidden farkında bile değilim adam türk değil mi? beni kafatasçılıkla itham etmiyor musun anlamadım? Irkçılıktan cidden ne anlıyorsun merak ettim şimdi. Göçmen filan mı dediğimi kastediyorsun??? Cidden hatırlamıyor. Açıkla cidden gerçek sıkıntıı tekrarlamayacağım ne serdarı? O zamanlar serdarın mevzusu filan da yoktu ki?

Fikirlerimi sevmemen sorun. Yoksa kişilerle problemim olmaz. Misal en nefret ettiğim adamlardan biridir arda turan ama çıkıp dese ki kendimizi bir bok sandık galatasaray kim ben kim kinim gider hiç bir kötülük istemem başına gelsin. Ya da aysal çıkıp dese ki galatasaray umrumda değil nefsim için yaptım bunu da açıklıyorum allah uzun ömürler versin derim.

İfade ediş şeklimi önemsemiyorum önemli olan içeriktir biçim değil. Zaten garip olan da fiziksel görünümünden rahatsız olan senin benimle mutabık olmaman...

Pmden yazissana yav

Eskiden "ŞİKE" işleri gizli kapaklı iki kişi arasında dönerdi. Şimdi alenen yarışma sayfasında "ŞİKE Görüşmeleri" yazılıyor. Bir yaşıma daha girdim.

Alakası yok. Ne kendimin ne de başkasının fiziksel özelliklerine bakarak hareket etmem. Ayrıca rahatsız falan da değilim görünümümden. Ve bundan sana ne.

Fikirlerini sevmemem sorun falan da olmamalı. İttihatçı'sın, Türk olmak üzerine ayrı bir anlam yüklüyorsun, ya da sen dini bütünsün/değilsin diye öyle mi olmak zorundayız. Ya da ben başka bir şeyi savunuyorsam herkes öyle mi olacak. Anlayamadığım nokta bu. Neyin ısrarı bu?

Neyse SAKIZ gibi uzadı. Yeter.

Şike İDDİALARI kesinlikle dogru degildir . U.Bulut General manager of eurovision song contest

Alakası yok. Ne kendimin ne de başkasının fiziksel özelliklerine bakarak hareket etmem. Ayrıca rahatsız falan da değilim görünümümden. Ve bundan sana ne.

Fikirlerini sevmemem sorun falan da olmamalı. İttihatçı'sın, Türk olmak üzerine ayrı bir anlam yüklüyorsun, ya da sen dini bütünsün/değilsin diye öyle mi olmak zorundayız. Ya da ben başka bir şeyi savunuyorsam herkes öyle mi olacak. Anlayamadığım nokta bu. Neyin ısrarı bu?

Neyse SAKIZ gibi uzadı. Yeter.
Ya yok müphem yazma sen demedin mi serdar azize yönelttiğin ırkçılık kokan postlardan sonra diye... Ne demişim ırkçılık olarak?

Ya yok müphem yazma sen demedin mi serdar azize yönelttiğin ırkçılık kokan postlardan sonra diye... Ne demişim ırkçılık olarak?

Doğru düzgün Türk bile olmayan müptezel tarzı bir şeydi net hatırlamamak ile birlikte. Ama paragraf baştan aşağı ağırdı sadece Türklük sorgulamanda değil tek problem. İkincisi de İsmet Badem için Allah varsa taksiratını affetsin ve rahmet eylesin demek varken gidip zalimler için yaşasın cehennem tarzı yaklaşımın. Sevmediğin biri bile olsa Fenerli kimliği yüzünden ölen biri için, yakınen tanımıyorken böyle manaya gelen ifadeler kullanılmaz. Bu kadar keskin yargı ve kin içeren ifadeleri sindiremiyorum.

Son olarak, Türklüğün tanımını doğduğu veya geldiği etnik köken üzerine yapmak, sevdiğini iddia ettiğin Atatürk'ün Türk'üm diyen ve öyle hissedenlerin Türk olduğunu ifade eden milliyetçiliği ile de çelişiyor. Benim açımdan konu kapanmıştır. Ne yazarsan yaz daha da bu başlıkta cevap vermeyeceğim.

Herkesten özür dilerim. Uzayan münakaşa için.

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

İyi geceler.

Doğru düzgün Türk bile olmayan müptezel tarzı bir şeydi net hatırlamamak ile birlikte. Ama paragraf baştan aşağı ağırdı sadece Türklük sorgulamanda değil tek problem. İkincisi de İsmet Badem için Allah varsa taksiratını affetsin ve rahmet eylesin demek varken gidip zalimler için yaşasın cehennem tarzı yaklaşımın. Sevmediğin biri bile olsa Fenerli kimliği yüzünden ölen biri için, yakınen tanımıyorken böyle manaya gelen ifadeler kullanılmaz. Bu kadar keskin yargı ve kin içeren ifadeleri sindiremiyorum.

Son olarak, Türklüğün tanımını doğduğu veya geldiği etnik köken üzerine yapmak, sevdiğini iddia ettiğin Atatürk'ün Türk'üm diyen ve öyle hissedenlerin Türk olduğunu ifade eden milliyetçiliği ile de çelişiyor. Benim açımdan konu kapanmıştır. Ne yazarsan yaz daha da bu başlıkta cevap vermeyeceğim.
Zaten sen bundan sonra da cevap verme bence de zira bahane aradığın ortaya çıktı. Bak tarzı bir şey dediğin şey için benim için bitti diyorsun. Ben serdara ırkçılık filan yapmadım tamamen sallama. En fazla karaktersiz demişimdir yaz başı. Çünkü serdar ile ırkçılığın alakası ne yahu :)

Daha önce söylemediğin ama serdara ırkçılık yapmadığımı bildiğin için bulup çıkardığın ikinci örnek ismet badem olayı da benim senin gibilerin raporlamasıyla uçurulmama neden olan olay ki o eylülde oldu :) zaten o zaman hesabım kapandı demek ki bu da başlangıç olamaz ancak sonuç olur.

Kronoloji tamamen sıfır... Kendini kandırma sırf fotona yorum yazdım diye kızdın verdiğin örnekler de bunu destekledi bir an merak ettim nedir acaba başka sebep diye. Ayrıca İsmet Bademe küfür mü ettim? Fenerli ve hak yiyen birine toprağı bol olsun artık zebanilere hesabını verir dedim. Küfür filan etmedim mal bulmuş mağribi gibi atladınız. Arkasındayım zira bu topraklarda kul hakkı yemek en büyük ayıptır ahalinin itikadına göre de adamı imandan eder. Sen mete aslan kim biliyor musun? Tekerlekli Sandalye ligini takip eder misin? 1990ları hatırlar mısın o zaman boşuna konuşma...

Irkçılık bir ırkın diğer ırklardan kalıtımsal olarak üstün olduğunu savunan ideolojidir. Ne alaka benim dediklerimle... Önce bir terminolojiyi öğren sen ki akademisyensin sen nasıl fişleme yapıyorsun??? Avam gibi konuşamazsın desteksiz... O zaman hem takıntılı hem de ehil değilsin demektir... Irklar arasında bir hiyerarşi var demedim hiç dolayısıyla bana ırkçı demen mesnetsiz...

Hakkaten takıntılısın tüm samimi cevaplarıma bahaneler bulup kin gütmeye devam ettiğin için seninle yeri geldikçe diyaloga gireceğim ama fabrika kızı paylaşımı yapma dediğinden yapmayacağım. Daha çekeceğin var yani alpay hadi uyu uyuyabilirsen :) hürmetler...

1 kişilik boş kontenjan kaldı
16 kişi şarkı yolladı
7 kişiden şarkı bekliyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt