- 19 Mart 2014
- 28.205
- 29.658
- 2.598
@Melih Sönmez
@Emir Sato
@Ali Karadal
@Demir Baş
@Tuncay Özaslan
@Hayri Cund
^^ şarkı beklediklerimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Sönmez
@Emir Sato
@Ali Karadal
@Demir Baş
@Tuncay Özaslan
@Hayri Cund
^^ şarkı beklediklerimiz
Şampiyon olacağım, öyle gözüküyor.
Yine kafa ütüleyen metal parçayla katıldıysan ve yine kazanırsan bir daha GSC Eurovision'a katılmam!!!
Her daim süprizlerim olmuştur.
Klasik müzik dahil tüm musiki türlerinin başarılı yorumlarına açığım Mahir Bey.
Ancak rock & metal tarihinin en popüler ve sarkastik eserleri arasında yer alan şarkılara da laf etmeyelim lütfen.
O zaman şike yapıyorsunuz efendim! Her türde şarkıyla birinci oluyorsanız bunun başka açıklaması olamaz. Çok daha değerli aynı türde şarkılar yokları oynuyor efendim!
Sen ne utanmaz arlanmaz birisin lanBir tane tapede adım geçmez sn. Koç. Hatta şu kadar söyleyeyim şarkısı kabak gibi ortada olan bazı yakın olduğum isimlere bile daha iyi şarkı varsa ondan yüksek puan vermem. İlk yarışmalarda bu kadar adil değildim tabi. Komşuculuk olmuştur biraz ama 80 yarışmadır böyle devam.
109 yarışmanın en az 55-60 tanesinde ilk 4'te bitirmişimdir. 30'u ilk iki olmak üzere. Sadece beğendiğim eserler arasında hangi şarkının kimler tarafından daha çok anlaşılabileceğini tahmin edebiliyorum o kadar.
Bir tane tapede adım geçmez sn. Koç. Hatta şu kadar söyleyeyim şarkısı kabak gibi ortada olan bazı yakın olduğum isimlere bile daha iyi şarkı varsa ondan yüksek puan vermem. İlk yarışmalarda bu kadar adil değildim tabi. Komşuculuk olmuştur biraz ama 80 yarışmadır böyle devam.
109 yarışmanın en az 55-60 tanesinde ilk 4'te bitirmişimdir. 30'u ilk iki olmak üzere. Sadece beğendiğim eserler arasında hangi şarkının kimler tarafından daha çok anlaşılabileceğini tahmin edebiliyorum o kadar.
5 kişi kaldı::::::::::::::::::::::::::
@Melih Sönmez
@Emir Sato
@Demir Baş
@Tuncay Özaslan
@Hayri Cund
Bu arkadaşların peşine düşmen lazım. O isimlerin hepsi benim yarışmada bayağı bekletti.
Sana yollamadılar da Uğur ağabey rica ederse hemen yollarlar.Bu arkadaşların peşine düşmen lazım. O isimlerin hepsi benim yarışmada bayağı bekletti.
Sana yollamadılar da Uğur ağabey rica ederse hemen yollarlar.
Yarışmayı geniş zamana yaymak suretiyle yarışma keyfini 3 e katlayan uğur buluta teşekkür ederiz, eskiden iki ayağımız bir pabuca girerdi tadımız kaçardı.
DEMİR ATTI
SON İKİ KİŞİ KALDI::
@Melih Sönmez
@Tuncay Özaslan