110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | FİNAL BAŞLADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste yayınlanmamış. Aceleci arkadaşlar da arazi.

Şampiyon olacağım, öyle gözüküyor.

Yine kafa ütüleyen metal parçayla katıldıysan ve yine kazanırsan bir daha GSC Eurovision'a katılmam!!!

Her daim süprizlerim olmuştur.

Klasik müzik dahil tüm musiki türlerinin başarılı yorumlarına açığım Mahir Bey.

Ancak rock & metal tarihinin en popüler ve sarkastik eserleri arasında yer alan şarkılara da laf etmeyelim lütfen.

Her daim süprizlerim olmuştur.

Klasik müzik dahil tüm musiki türlerinin başarılı yorumlarına açığım Mahir Bey.

Ancak rock & metal tarihinin en popüler ve sarkastik eserleri arasında yer alan şarkılara da laf etmeyelim lütfen.

O zaman şike yapıyorsunuz efendim! Her türde şarkıyla birinci oluyorsanız bunun başka açıklaması olamaz. Çok daha değerli aynı türde şarkılar yokları oynuyor efendim!

O zaman şike yapıyorsunuz efendim! Her türde şarkıyla birinci oluyorsanız bunun başka açıklaması olamaz. Çok daha değerli aynı türde şarkılar yokları oynuyor efendim!

Bir tane tapede adım geçmez sn. Koç. Hatta şu kadar söyleyeyim şarkısı kabak gibi ortada olan bazı yakın olduğum isimlere bile daha iyi şarkı varsa ondan yüksek puan vermem. İlk yarışmalarda bu kadar adil değildim tabi. Komşuculuk olmuştur biraz ama 80 yarışmadır böyle devam.

109 yarışmanın en az 55-60 tanesinde ilk 4'te bitirmişimdir. 30'u ilk iki olmak üzere. Sadece beğendiğim eserler arasında hangi şarkının kimler tarafından daha çok anlaşılabileceğini tahmin edebiliyorum o kadar.

Bir tane tapede adım geçmez sn. Koç. Hatta şu kadar söyleyeyim şarkısı kabak gibi ortada olan bazı yakın olduğum isimlere bile daha iyi şarkı varsa ondan yüksek puan vermem. İlk yarışmalarda bu kadar adil değildim tabi. Komşuculuk olmuştur biraz ama 80 yarışmadır böyle devam.

109 yarışmanın en az 55-60 tanesinde ilk 4'te bitirmişimdir. 30'u ilk iki olmak üzere. Sadece beğendiğim eserler arasında hangi şarkının kimler tarafından daha çok anlaşılabileceğini tahmin edebiliyorum o kadar.
Sen ne utanmaz arlanmaz birisin lan

Valla onu bunu bilmem Alpaycığım. Benim midem bulandı bu işten. İşkilleniyorum.

Zaten herkesin "Kralpay, Kingpay" gibi sıfatlarla seni gereğinden fazla yüceltmesinden (eurovision konusunda tabi; diğer konularda lafım yok. severim seni) anlamamız gerekiyordu aslında. Resmen arkanda "1" hülooğ tayfası var!

hayrim hemen attı şarkıyı gorur gormez

Yarışmayı geniş zamana yaymak suretiyle yarışma keyfini 3 e katlayan uğur buluta teşekkür ederiz, eskiden iki ayağımız bir pabuca girerdi tadımız kaçardı.

DEMİR ATTI
SON İKİ KİŞİ KALDI::

@Melih Sönmez
@Tuncay Özaslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt