111. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Yarışmanın prime döneminde bile her şarkı listesine "dinlediğim en kötü playlist" deniyordu. Bence de eh işte olan bir liste ama çok daha kötülerini gördüğümü söyleyebilirim.

Hele hele 3 Temmuz misali şike patlaması yaşanan o skandal yarışma sonrası hiç bişey eskisi gibi olmadı.

sent via GSC

Yarışmanın prime döneminde bile her şarkı listesine "dinlediğim en kötü playlist" deniyordu. Bence de eh işte olan bir liste ama çok daha kötülerini gördüğümü söyleyebilirim.

Hele hele 3 Temmuz misali şike patlaması yaşanan o skandal yarışma sonrası hiç bişey eskisi gibi olmadı.

sent via GSC
O yarismanin failleri hicbir sey yokmus gibi yarismaya devam ediyorlar, sorusturma yapilmamasi rezillik

O yarismanin failleri hicbir sey yokmus gibi yarismaya devam ediyorlar, sorusturma yapilmamasi rezillik
Hem yarışmaya hem de yarışma organizatörlüğü yapmaya devam ediyorlar.

Tarihi Eurovision şikesinin suçluları hüküm giyemedi hâlâ.

sent via GSC

Kotunun iyisini secmekte zorlaniyorum dogrusu. Bu kadar gay sarkiyi nasil bir araya getirdiniz hayret ediyorum.

Kayıtları 2 günde alıyorsak 4 günde de sonuçları açıklarız herhalde. Katılmaktan vazgeçecektim ama neyse bakalım.

Allah cezanızı versin. Ben oylama için 2 gün mühlet vermiştim rezil rüsva etmiştiniz beni. Adam kayırıyorsunuz yazıklar olsun!

Geri
Üst Alt