Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 1.088
Yarismanin organizatoru tinder'dan kari dusurmenin pesinde, yarismayi sallamiyor
Düşürsün de sorun değil bence, dünya çok şey kaybetmiş sayılmaz ama kendi baya bir kazançlı çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarismanin organizatoru tinder'dan kari dusurmenin pesinde, yarismayi sallamiyor
O yarismanin failleri hicbir sey yokmus gibi yarismaya devam ediyorlar, sorusturma yapilmamasi rezillikYarışmanın prime döneminde bile her şarkı listesine "dinlediğim en kötü playlist" deniyordu. Bence de eh işte olan bir liste ama çok daha kötülerini gördüğümü söyleyebilirim.
Hele hele 3 Temmuz misali şike patlaması yaşanan o skandal yarışma sonrası hiç bişey eskisi gibi olmadı.
sent via GSC
bu şarkıyla katılmışsın kabul etmemiş kingpayevet benim ismimi niye unlemediniz ben bunun varolusunu unutmusum
bu şarkıyla katılmışsın kabul etmemiş kingpay
Hem yarışmaya hem de yarışma organizatörlüğü yapmaya devam ediyorlar.O yarismanin failleri hicbir sey yokmus gibi yarismaya devam ediyorlar, sorusturma yapilmamasi rezillik
sal beni
Gay miKotunun iyisini secmekte zorlaniyorum dogrusu. Bu kadar gay sarkiyi nasil bir araya getirdiniz hayret ediyorum.
Gay mi
Reis avatarindan lgbtlik akiyor telefonu yan tutuyorum üstüme damlamasin diyeHeee gay
Reis avatarindan lgbtlik akiyor telefonu yan tutuyorum üstüme damlamasin diye
O zaman dinlemeyelim yaw tovbe bismillah bizim mabadimiz harama bulasmazHeee gay
Kotunun iyisini secmekte zorlaniyorum dogrusu. Bu kadar gay sarkiyi nasil bir araya getirdiniz hayret ediyorum.
Kayıtları 2 günde alıyorsak 4 günde de sonuçları açıklarız herhalde. Katılmaktan vazgeçecektim ama neyse bakalım.