- 1 Şubat 2009
- 25.088
- 25.271
- 3.468
İçlerinde 1 tane şarkı beğendim, 12 puanı ona verecektim ki benim şarkım olduğunu farkettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ve rezil olmakAllah cezanızı versin. Ben oylama için 2 gün mühlet vermiştim rezil rüsva etmiştiniz beni. Adam kayırıyorsunuz yazıklar olsun!
Sen ne konuşuyon yav sanki eski (gerçek) esc'leri biliyormuş gibi ?!?!! Tamam aramız süper ama gerçekleri haykırmaktan geri duracak değilim.Alpay tebrik ederim. Utanç listene bu şarkı yarışmasını ekleyebilirsin. Dün hiç ana sayfada görmedik yarışmayı. Etiket bile yapmadın. Mesaj atmayı söylemiyorum bile.
Sen ne konuşuyon yav sanki eski (gerçek) esc'leri biliyormuş gibi ?!?!! Tamam aramız süper ama gerçekleri haykırmaktan geri duracak değilim.
çalma listesinin tamamını dinledim şimdi, söylediğimde ısrarcıyım bu kadar kötü oldugunu tahmin etmiyordumTuran Şahin- Ya Ben Anlatamadum alır götürür![]()
bu şarkıyla katılmışsın kabul etmemiş kingpay
Auvvv çok sertTahir Mahir Koç Bey özel muamele istiyorsa gideceği yeri biliyor olması lazım.
Evet.
@Serkan G. VerenTahir Mahir Koç Bey özel muamele istiyorsa gideceği yeri biliyor olması lazım.
Evet.
Kotunun iyisini secmekte zorlaniyorum dogrusu. Bu kadar gay sarkiyi nasil bir araya getirdiniz hayret ediyorum.
Zıvanadan çıkmış bu şahsa haddini bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.Tahir Mahir Koç Bey özel muamele istiyorsa gideceği yeri biliyor olması lazım.
Evet.
Gasilhane mi?Tahir Mahir Koç Bey özel muamele istiyorsa gideceği yeri biliyor olması lazım.
Evet.
Tahir Mahir Koç Bey özel muamele istiyorsa gideceği yeri biliyor olması lazım.
Evet.
3 gün müddet veriyoruz yine de yaranamıyoruz hea