- 18 Temmuz 2009
- 82.056
- 239.685
- 5.263
Yarışma sonlanacak
Sonlanmazsa Ampay ihraç edilecek.
Sonlanmazsa Ampay ihraç edilecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Tahir Mahir Koç Başlıkta değilken
@Tahir Mahir Koç Başlığa geldikten sonra.
Allah belanı versin Tahir !!!
Kedilerde sana bayılıyordu, kedi gibi karakteristik bir hayvanı sevmeyen adam hakkında olumlu şeyler düşünmem. En sevdiğim hayvan kurt bu arada bilginde bulunsun aklının bir köşesine yaz önemli bir bilgi.Kedilerden nefret ederim!!! Bildirim gelmiyor ayrıca!
Kedilerde sana bayılıyordu, kedi gibi karakteristik bir hayvanı sevmeyen adam hakkında olumlu şeyler düşünmem. En sevdiğim hayvan kurt bu arada bilginde bulunsun aklının bir köşesine yaz önemli bir bilgi.
Tinderdan kari bulup 420 ile kandirma pesindesin bilmiyoruz sanki
Illegalevet ayıp mı birader
Cümlemde hakaret tam olarak nerede bir göstersene bana ?!?!?!Hayvana işkence yapıyorum demedim. Sevemem, kucağıma alıp dokunamam. Onu söylemek istedim. Sen ama hakaret etmeyi tercih ettin. Farkımız burada ortaya çıkıyor abi.
Cümlemde hakaret tam olarak nerede bir göstersene bana ?!?!?!
Saki ye ne oldu lanBoşver onu da tekirdağ gold içtin mi hiç?
Tam bir manyaksın.Boşver onu da tekirdağ gold içtin mi hiç?
Saki ye ne oldu lan
İç abi süper dedin ta ebesinin köründen sipariş verdik
Tam bir manyaksın.
İçmedim sanırım, öyle çok rakı tüketen bir insan değilim zaten. İyi mi ?
Efe yaş üzüm rakısına kıyasla daha mı tatlı yoksa daha mı sert ? Efe yaş üzüm rakısını referans noktası olarak kabul edersek kafamda az çok tadını tahmin edebilirim böylece ileri bir tarihte boş yere para harcamamış olurum.Saki kötü mü dedim. Değişiklik iyidir. Papaz her gün pilav yemez abi. Saki candır,
Tatlı tatlı içiyorsun ve "ooo şişe bitmiş diyorsun" anlamıyorsun ve güzel kafa yapıyor. Bu şekil etki veren içkileri çok seviyorum. İçim olarak tek olumsuz yani sadesine göre azıcık daha tatlı. Sert değil. Ayrıca rengi de biraz bulanık.
Illegal
Efe yaş üzüm rakısına kıyasla daha mı tatlı yoksa daha mı sert ? Efe yaş üzüm rakısını referans noktası olarak kabul edersek kafamda az çok tadını tahmin edebilirim böylece ileri bir tarihte boş yere para harcamamış olurum.
Senin sek içtiğin rakiyi ben göz damlasi olarak kullanırım.Hayır elbette Efe kadar değilYeşil Efe’yi sek içiyorum ben.
Senin sek içtiğin rakiyi ben göz damlasi olarak kullanırım.
ub.mesaji

tecrübesine saygı duyduğun isimlerin top 5 listini alalımİki katım yaşın var abi, tecrübene saygı duyarım![]()