- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Başvuru süresi hala devam etmekte. Boş atmayalım.Yarışma takvimine, kurallarına uymayanları diskalifiye etme konusunda neden tereddüt ediyorsunuz ki . . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başvuru süresi hala devam etmekte. Boş atmayalım.Yarışma takvimine, kurallarına uymayanları diskalifiye etme konusunda neden tereddüt ediyorsunuz ki . . .
Yolladık kardeş neyin tatavasını yapıp duruyorsun? Levent Abi bakmıyor foruma.@Levent Akgün abi hala 2 kisinin keyfini mi bekliyoruz?
Kayitlar bittikten 2 saat sonra sarkisini gondermeyen diskalifiye olsun tarzi bi kural olmali bence. Bu sekilde 1-2 kisinin keyfi yuzunden 20 kusur kisi bekliyor.
Yarışma 3 gün, goy goyu yıllarca sürüyor.Bu yarışmaya olan saygım sonsuz. Geleneksel denildiğine göre forumun böyle guzel bir geçmişi var.
Lakin bilmediğimden soruyorum. Neden bukadar heyecan, ön hazırlık vs? Sadece eglence amaçlı bir yarışma mi, yoksa ucunda hediye vs var mı? Ona göre gelecek sefere bizde katilalim![]()
Onceden ödülluydu ilk 3e o zamanlardan alismisiz heyecan yapiyoz işte tee kaç yillik mazisi varBu yarışmaya olan saygım sonsuz. Geleneksel denildiğine göre forumun böyle guzel bir geçmişi var.
Lakin bilmediğimden soruyorum. Neden bukadar heyecan, ön hazırlık vs? Sadece eglence amaçlı bir yarışma mi, yoksa ucunda hediye vs var mı? Ona göre gelecek sefere bizde katilalim![]()
Yarışma 3 gün, goy goyu yıllarca sürüyor.
Bir daha beraber katılalım müsait olursak.
Burada her şey lobi.Ya hu OSM yarışması yapıldı ve ben geçen sezon 16nci olması gereken takımı 1nci yaptım. Üzeri kapatıldı gitti.. Aklıma geldikçe efkarlanirim ustat
Sen kasap değil miydin Levent?Değerli arkadaşlar;
Engin Alcan arkadaşımız belirtilen saatte şarkısını göndermediğinden dolayı diskalifiye edilmiş olup yerine @Cüneyt Tarçın yarışmaya dahil edilmiştir. Bu gece listeyi hazırlamaya çalışacağım. Müsaadenizle çalışıyorum. Bilgilendirme yapayım dedim.
Burada her şey lobi.
Sesi en güçlü çıkan, haklı olandır
Sesinin en güçlü çıkması içinde çok adam toplayacaksın
Yoksa unutulur gidersin
Çok sovmediniz di mi renkdaslar anca gelebildim