- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.001
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diskalifiye olmadı mı?23 kisi Sana patlamak üzere reis
Yeni bir taktik ile açıklanacak videolarımız o sebepten dolayı gecikme olursa şimdiden affınıza sığınıyorum. Zira bayağı uğraşacağım. Yaptıysak tam yapalım dedim.![]()
Kolay gelsin ağabey, emeğine sağlık şimdiden.Yeni bir taktik ile açıklanacak videolarımız o sebepten dolayı gecikme olursa şimdiden affınıza sığınıyorum. Zira bayağı uğraşacağım. Yaptıysak tam yapalım dedim.![]()
Açıklarken dedik. Her bir yarışmacının puanı için After Effect'le puanlama kurguluyorum. O sebepten uzun sürecek.Sabah mesai başladığında hazır olsun da. 9 saatiniz var Levent Bey!
Açıklarken dedik. Her bir yarışmacının puanı için After Effect'le puanlama kurguluyorum. O sebepten uzun sürecek.
Naber sadrazamın sol başağı?Sabah mesai başladığında hazır olsun da. 9 saatiniz var Levent Bey!
After effect i açıklayacaksın şimdiAçıklarken dedik. Her bir yarışmacının puanı için After Effect'le puanlama kurguluyorum. O sebepten uzun sürecek.
after effect after party gibi bi şey miAfter effect i açıklayacaksın şimdi
Ne gerek var bunlara ortağım
İşine bak sen, kolay gelsin
Kendimi de geliştiriyorum işte, bana da öğretici oluyor. TAMAKO için ufak bir açıklama yaptım. Kendisi beklemeyi bilmeli, zira yaptığı organizasyonu da biliyoruz.After effect i açıklayacaksın şimdi
Ne gerek var bunlara ortağım
İşine bak sen, kolay gelsin
After Effect falan naptın ağabeyAçıklarken dedik. Her bir yarışmacının puanı için After Effect'le puanlama kurguluyorum. O sebepten uzun sürecek.
Dur bakalım becerebilecek miyiz.After Effect falan naptın ağabeyOskar mı açıklıyorsun
![]()
Neyin pesindesin Berkayafter effect after party gibi bi şey mi
sertan nalbantınNeyin pesindesin Berkay
after effect after party gibi bi şey mi
Açıklarken dedik. Her bir yarışmacının puanı için After Effect'le puanlama kurguluyorum. O sebepten uzun sürecek.