- 29 Temmuz 2011
- 17.287
- 8.857
- 1.588
Playlist çok kötü diyen adamlar nerede ya bu klişe öksüz mü kalacak buna izin veremem siz yapmayacaksanız talibim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tavuğuma kışt diyenin pipisini kesmem konusundaki görüşlerin ?Playlist çok kötü diyen adamlar nerede ya bu klişe öksüz mü kalacak buna izin veremem siz yapmayacaksanız talibim
1 saat yasaklı listesini güncelledim ona rağmen mi atılmış kimse o linç edelimYasaklı şarkı var bu arada.
Hey gidi Arda abi olacaktı ki şimdi ortalığı birbirine katacaktı yasaklı var diye.
Maalesef organizatör hatası ama yaşlıların hatalarını yüze vurmak doğru olmaz neticede bizde bir gün öyle olacağız.1 saat yasaklı listesini güncelledim ona rağmen mi atılmış kimse o linç edelim
kazanan kişiyi beğenmezsek yarışmayı iptal edelim abi kural hatası var diyeYasaklı şarkı var bu arada.
Hey gidi Arda abi olacaktı ki şimdi ortalığı birbirine katacaktı yasaklı var diye.
İsmail'in şarkısı da mübarek ben burdayım diye bağırıyor.kazanan kişiyi beğenmezsek yarışmayı iptal edelim abi kural hatası var diye![]()
Keyfin çakır olsa gerek ağabey yoksa tavuğuna kışt diyenin pipisini kesmeyi düşünmenden ziyade bunu kritik etmemiz durumu doğrular nitelikte. Senin tavuğuna kışt diyebilecek 1ini göremiyorum aramızda ağabey bu dakikadan sonra.Tavuğuma kışt diyenin pipisini kesmem konusundaki görüşlerin ?
Bi düşündün ama demi bu saçma mesaja ne yazılabilir acaba diyeKeyfin çakır olsa gerek ağabey yoksa tavuğuna kışt diyenin pipisini kesmeyi düşünmenden ziyade bunu kritik etmemiz durumu doğrular nitelikte. Senin tavuğuna kışt diyebilecek 1ini göremiyorum aramızda ağabey bu dakikadan sonra.
İtiraf etmem gerekirse bir tık zorlandım şimdi ortalıkta pipi kalmaz desem pipi meraklısı olur muyum acaba diye düşündüm gece geceBi düşündün ama demi bu saçma mesaja ne yazılabilir acaba diye![]()
Bi düşündün ama demi bu saçma mesaja ne yazılabilir acaba diye![]()
Hani uzun zamandır görmediğin ama saygı duyduğun (yaşça büyük, amir, komutan vs gibi ) birinin evine gidersin merhaba faslı bittikten sonra sessizlik olur ne diyeceğini bilemezsin ya hah işte o anı dijital ortamda bir nebze yaşatabildiysem ne mutlu bana.İtiraf etmem gerekirse bir tık zorlandım şimdi ortalıkta pipi kalmaz desem pipi meraklısı olur muyum acaba diye düşündüm gece gece![]()
Tespit edemedim henüz, bu iş öyle kolay bir iş değil normalde 10-15 kere falan aynı yarışmada yer almamız gerekir ki tahmin edebileyim, dostum İsmail'in ki ekstrem bir durum, kabak gibi ortada şarkısı.Benim şarkım ilk üçe girmez mi?
Ağabey neden böyle bir hissi yaşatma gayesindesin bana ya ahaha dur ben de bari bugün düşündüğüm boş bir konuda fikrini alayım şimdi minibüsten otobüsten indin tam gittiğin yönde tanıdığın ama öyle bir muhabbetin olmadığı biri de o yöne gidiyorsa yanından geçip gitsen ayıp olur geçerken selam versen sonra bitince o oluşan sessizliği ne ile dolduracaksın birde sanki yan yana yürümek zorunda hissediyorsun, alıp başını gitsen yol arkadaşını satmışsın gibi bir his yükleniyor, kalsan konuşmak zorunda hissi yükleniyor ne lanet bir his arkadaş vallahi ben yıldım anlatırken bileHani uzun zamandır görmediğin ama saygı duyduğun birinin evine gidersin merhaba faslı bittikten sonra sessizlik olur ne diyeceğini bilemezsin ya hah işte o anı dijital ortamda bir nebze yaşatabildiysem ne mutlu bana.
listeye baktım şaaak diye çıktı karşımaİsmail'in şarkısı da mübarek ben burdayım diye bağırıyor.![]()
Tam benlik soru, ben olsam çok samimi söylüyorum otobüsten inince adamın veya kadının gözden kaybolmasını beklerim, sohbet etmek istemediğim insanla yan yana gelmemek için her şeyi yaparım. Mesela aynı şey değil ama şöyle bir örnek vereyim, whatsapp'ta mesaj attığını gördüğüm ama özellikle mavi tık çıkmasın diye okumadığım en az 30 mesaj falan vardır çeşitli kişilerden.Ağabey neden böyle bir hissi yaşatma gayesindesin bana ya ahaha dur ben de bari bugün düşündüğüm boş bir konuda fikrini alayım şimdi minibüsten otobüsten indin tam gittiğin yönde tanıdığın ama öyle bir muhabbetin olmadığı biri de o yöne gidiyorsa yanından geçip gitsen ayıp olur geçerken selam versen sonra bitince o oluşan sessizliği ne ile dolduracaksın birde sanki yan yana yürümek zorunda hissediyorsun, alıp başını gitsen yol arkadaşını satmışsın gibi bir his yükleniyor, kalsan konuşmak zorunda hissi yükleniyor ne lanet bir his arkadaş vallahi ben yıldım anlatırken bile
Playlisti 15 dakika içerisinde gönderiyorum.