112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Paolo Nutini koyacaktim az kalsin. Iyi ki es gecmisim.

Tavuğuma kışt diyenin pipisini kesmem konusundaki görüşlerin ?
Keyfin çakır olsa gerek ağabey yoksa tavuğuna kışt diyenin pipisini kesmeyi düşünmenden ziyade bunu kritik etmemiz durumu doğrular nitelikte. Senin tavuğuna kışt diyebilecek 1ini göremiyorum aramızda ağabey bu dakikadan sonra.

Keyfin çakır olsa gerek ağabey yoksa tavuğuna kışt diyenin pipisini kesmeyi düşünmenden ziyade bunu kritik etmemiz durumu doğrular nitelikte. Senin tavuğuna kışt diyebilecek 1ini göremiyorum aramızda ağabey bu dakikadan sonra.
Bi düşündün ama demi bu saçma mesaja ne yazılabilir acaba diye :LOL:

İtiraf etmem gerekirse bir tık zorlandım şimdi ortalıkta pipi kalmaz desem pipi meraklısı olur muyum acaba diye düşündüm gece gece :ROFLMAO:
Hani uzun zamandır görmediğin ama saygı duyduğun (yaşça büyük, amir, komutan vs gibi ) birinin evine gidersin merhaba faslı bittikten sonra sessizlik olur ne diyeceğini bilemezsin ya hah işte o anı dijital ortamda bir nebze yaşatabildiysem ne mutlu bana.

Playlisti 15 dakika içerisinde gönderiyorum.

Hani uzun zamandır görmediğin ama saygı duyduğun birinin evine gidersin merhaba faslı bittikten sonra sessizlik olur ne diyeceğini bilemezsin ya hah işte o anı dijital ortamda bir nebze yaşatabildiysem ne mutlu bana.
Ağabey neden böyle bir hissi yaşatma gayesindesin bana ya ahaha dur ben de bari bugün düşündüğüm boş bir konuda fikrini alayım şimdi minibüsten otobüsten indin tam gittiğin yönde tanıdığın ama öyle bir muhabbetin olmadığı biri de o yöne gidiyorsa yanından geçip gitsen ayıp olur geçerken selam versen sonra bitince o oluşan sessizliği ne ile dolduracaksın birde sanki yan yana yürümek zorunda hissediyorsun, alıp başını gitsen yol arkadaşını satmışsın gibi bir his yükleniyor, kalsan konuşmak zorunda hissi yükleniyor ne lanet bir his arkadaş vallahi ben yıldım anlatırken bile

Ağabey neden böyle bir hissi yaşatma gayesindesin bana ya ahaha dur ben de bari bugün düşündüğüm boş bir konuda fikrini alayım şimdi minibüsten otobüsten indin tam gittiğin yönde tanıdığın ama öyle bir muhabbetin olmadığı biri de o yöne gidiyorsa yanından geçip gitsen ayıp olur geçerken selam versen sonra bitince o oluşan sessizliği ne ile dolduracaksın birde sanki yan yana yürümek zorunda hissediyorsun, alıp başını gitsen yol arkadaşını satmışsın gibi bir his yükleniyor, kalsan konuşmak zorunda hissi yükleniyor ne lanet bir his arkadaş vallahi ben yıldım anlatırken bile
Tam benlik soru, ben olsam çok samimi söylüyorum otobüsten inince adamın veya kadının gözden kaybolmasını beklerim, sohbet etmek istemediğim insanla yan yana gelmemek için her şeyi yaparım. Mesela aynı şey değil ama şöyle bir örnek vereyim, whatsapp'ta mesaj attığını gördüğüm ama özellikle mavi tık çıkmasın diye okumadığım en az 30 mesaj falan vardır çeşitli kişilerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt