Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.916
- 21.959
- 3.553
@Keramettin TANRIVERDİ adamın çok geçerli bir sebebi varmış. Çok fenasın sen. Ben Alpaycıyım artık. Adam King![]()
Tabi bir kere de nargileye tercih etmiş olabilirim ajsjsjej.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ adamın çok geçerli bir sebebi varmış. Çok fenasın sen. Ben Alpaycıyım artık. Adam King![]()
Her zamanki hali bu, kolpalarına inanma. Sor bakayım o kızla bir daha konuşmuş mu@Keramettin TANRIVERDİ adamın çok geçerli bir sebebi varmış. Çok fenasın sen. Ben Alpaycıyım artık. Adam King![]()
Her zamanki hali bu, kolpalarına inanma. Sor bakayım o kızla bir daha konuşmuş mu
Puanlarımı gönderdim hayırlara vesile olsun. Ümit ediyorum ki ümmet düşmanı alkoliklere puan vermemişimdir.
Konuşmadım deprem sonrası hal hatır sormak dışında. Karşılıklı etkilenme olmadı zaten.
Sen o ödülü bana değil Nur Yoldaş'a verdin MKBir kalbimin olduğunu unutuyorsun daima. Dereceye girmediğin yarışmada sana özel ödül vermiştim. Buna karşılık senden gördüğüm muamele kalbimi kırıyor.
Çok klişe allah kahretsin Alpay. Bu yolda ilerlersen kızlarla sadece 1 kahve içersin. O hiçbir zaman bira aşamasına geçmez değil ki rakıya geçsin!
Konuşmadım deprem sonrası hal hatır sormak dışında. Karşılıklı etkilenme olmadı zaten.
Bir kalbimin olduğunu unutuyorsun daima. Dereceye girmediğin yarışmada sana özel ödül vermiştim. Buna karşılık senden gördüğüm muamele kalbimi kırıyor.
Erman abi sayesinde şampiyon olacam bu seferSen o ödülü bana değil Nur Yoldaş'a verdin MK![]()
150 kgluk ne olacağı belli olmayan bir kız yüzünden yarışma sonuçlarını 120 saat geç açıkladım diye kafa açma o zaman.
2. kahveyi içmek istesem öyle yazmazdım dicem de klişe bizim göbek adımız olmuş.
Varsa kur nasıl yapılır tarzı bir kurs tavsiye alayım
fotolar yanıltıcı olabiliyor![]()
şarkıma 12 pts verBu ne biçim Playlist yaw
100 Euroşarkıma 12 pts ver