112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarımı gönderdim hayırlara vesile olsun. Ümit ediyorum ki ümmet düşmanı alkoliklere puan vermemişimdir.

Bir kalbimin olduğunu unutuyorsun daima. Dereceye girmediğin yarışmada sana özel ödül vermiştim. Buna karşılık senden gördüğüm muamele kalbimi kırıyor.

Konuşmadım deprem sonrası hal hatır sormak dışında. Karşılıklı etkilenme olmadı zaten.

Çok klişe allah kahretsin Alpay. Bu yolda ilerlersen kızlarla sadece 1 kahve içersin. O hiçbir zaman bira aşamasına geçmez değil ki rakıya geçsin!

Çok klişe allah kahretsin Alpay. Bu yolda ilerlersen kızlarla sadece 1 kahve içersin. O hiçbir zaman bira aşamasına geçmez değil ki rakıya geçsin!

2. kahveyi içmek istesem öyle yazmazdım dicem de klişe bizim göbek adımız olmuş.

Varsa kur nasıl yapılır tarzı bir kurs tavsiye alayım

Konuşmadım deprem sonrası hal hatır sormak dışında. Karşılıklı etkilenme olmadı zaten.

150 kgluk ne olacağı belli olmayan bir kız yüzünden yarışma sonuçlarını 120 saat geç açıkladım diye kafa açma o zaman.

2. kahveyi içmek istesem öyle yazmazdım dicem de klişe bizim göbek adımız olmuş.

Varsa kur nasıl yapılır tarzı bir kurs tavsiye alayım

Bu konuyu müsait bir anımda uzun uzadıya konuşuruz. İster özelden istersen bir konu açarak. Bu arada dipnot: Bekarım.

12 puanı emin olarak vermedim açıkçası ilk kez strateji yapıp kazanmayacağını ve normalde puan vermeyeceğim bir şarkıya mı versem acaba dedim de birden bu kadar mana yüklemek anlamsız geldiğinden yine en yakın olana verdim gibi, vatana millete hayırlı olsun.

Listede öyle bi şarkı var ki 30 saniye dinlemeye dayanamadım o kadar berbat

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt