- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Ben de şarkımı gönderdim. Daha iyi şarkılar çıkmazsa ilk beşe gireceğimi düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jüri: @Onur Bakır @Ünsal Vardar @Yiğit Karagöz @Sertan Nalbant @Vasfi Vural @Sergen Zeren @Alpay Asma @Tahir Mahir KoçJüri olabilir miyim?
Masaya vuramam ama not verebilirim
Çok film izledim
yok rtas bu diğer yarışma içinJüri yok.
Yarışmaya “lambada” ile katılacaktım. Yasaklı şarkılarda yer alıyormuş. Yasaklı şarkı olmasaydı sonuçların açıklanacağı gece lambada dansı yapacaktım. Kısmet değilmiş!
Yarışmaya “lambada” ile katılacaktım. Yasaklı şarkılarda yer alıyormuş. Yasaklı şarkı olmasaydı sonuçların açıklanacağı gece lambada dansı yapacaktım. Kısmet değilmiş!
Jb geciyor bizle
Malefes farkındayım, usta bir gsc mizahşörü olma yolunda ilerliyor. İlk yıllarında bu hale geldiyse 3-4 sene sonra efsanevi bir hal alacacak demektir.Jb geciyor bizle
ertesi gün son değil mi üstat?14 yarışmacımız henüz şarkılarını göndermedi.
Illa son saniyeye kadar beklemeye ne gerek var yawertesi gün son değil mi üstat?
Adam yeni beste yapacak belkiIlla son saniyeye kadar beklemeye ne gerek var yaw
Teyyare ucuran adamsin peki neden Gsc üstad?14 yarışmacımız henüz şarkılarını göndermedi.
Güfte İsmail beste sertan kürdi hicazkarAdam yeni beste yapacak belki
Bir ben Pilot değilim. İkincisi Galatasaraylıyım. Esasında benim sormam gerekmez mi ? Göztepeli iken neden Galatasaray taraftarının platformu olan GSCİMBOM'dasın ?Teyyare ucuran adamsin peki neden Gsc üstad?