- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Yahiri umarim yarismaya almak gibi 1 hata yapmassiniz
Ne zaman çeneni kapatacaksın Serkan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahiri umarim yarismaya almak gibi 1 hata yapmassiniz
burnunu kirmak istiyorumNe zaman çeneni kapatacaksın Serkan?
burnunu kirmak istiyorum
Seni doğal habitatında çok görmek istiyorum, gözümün önüne arka fonda kadın gülüşmeleri kadeh tokuşturma sesleri ve süs havuzu önünde haza istanbul beyefendisi beyaz kazak giymiş saçları yana yatırmış biri geliyor.İzlerken utandım abi. Sana da tepkimi gösterdim.
Seni doğal habitatında çok görmek istiyorum, gözümün önüne arka fonda kadın gülüşmeleri kadeh tokuşturma sesleri ve süs havuzu önünde haza istanbul beyefendisi beyaz kazak giymiş saçları yana yatırmış biri geliyor.
Üşüdüysen arkana kalın birseyler vereyim kardesimKazak giymem ben. Onun dışında diğer tahminlerin inkar edilemeyecek kadar olası.
nerede hemen söyleyinÜşüdüysen arkana kalın birseyler vereyim kardesim
Netten arkadaş edinmiyorsundur umarım.Seni doğal habitatında çok görmek istiyorum, gözümün önüne arka fonda kadın gülüşmeleri kadeh tokuşturma sesleri ve süs havuzu önünde haza istanbul beyefendisi beyaz kazak giymiş saçları yana yatırmış biri geliyor.
Üşüdüysen arkana kalın birseyler vereyim kardesim
Postlarima layk atmaman beni uzuyor cavitcimöffff biraz geliştir kendini. Aylardır aynı muhabbet. Sıkılmadın mı?
Yakışıyor mu ağabey sana? Esprinin de bir sınırı var
Böyle sevgi gösterisi mi olurKizma birader. Seni sevmesem takilmazdim.![]()
Böyle sevgi gösterisi mi olur![]()
Ama orada kutsala, namusa filan laf edilmedi diye hatırlıyorum bu bel altı olduOlur olur. Gul gec yaw. Hayat kisa. Dun benle okudugumu anlamadim diye dalga gectiklerinde sen de gulmedin mi? Bir dakika yuzum burustu sonra ben de guldum. Ne olucak yani?