112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlerken utandım abi. Sana da tepkimi gösterdim.
Seni doğal habitatında çok görmek istiyorum, gözümün önüne arka fonda kadın gülüşmeleri kadeh tokuşturma sesleri ve süs havuzu önünde haza istanbul beyefendisi beyaz kazak giymiş saçları yana yatırmış biri geliyor.

Seni doğal habitatında çok görmek istiyorum, gözümün önüne arka fonda kadın gülüşmeleri kadeh tokuşturma sesleri ve süs havuzu önünde haza istanbul beyefendisi beyaz kazak giymiş saçları yana yatırmış biri geliyor.

Kazak giymem ben. Onun dışında diğer tahminlerin inkar edilemeyecek kadar olası.

Netten arkadaş edinmiyorsundur umarım.

Tahminlerin pek iyi değil, böbrek, dalak kaptırabilirsin, mazallah

Ne zamandır bu yarışmaya girmiyordum 3 veya 4 defa şampiyon olmuştum. Bir şarkım vardı bugün atiyim dedim. Benden önce at kafası bir renktaşım göndermiş coktan. yinede 12 yi ona verecegim

received_479093689689327.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt