112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluğun altın kuralı çok beğendiğin veya playlistinde olan şarkıları paylaşmayıp mümkün olduğunca herkese hitap edebilecek bir şarkı yollamak, başka bir yolu yok. Ha tabi belirli yarışmalarda ne yazık ki şampiyon olma ihtimalin zaten yok, ne yazık ki daha fazlasını söyleyemem mavi yakalılar peşime düşer.
Ağabey belli olmuyor ki herkesin seveceği parça bir metal parça kazanıyor bir country tarzı ben çözemedim kitleye göre çok değişiyor onu tahlil etmek de bayağı iş en iyi Alpay yapıyor galiba o işi

Şampiyonluğun altın kuralı çok beğendiğin veya playlistinde olan şarkıları paylaşmayıp mümkün olduğunca herkese hitap edebilecek bir şarkı yollamak, başka bir yolu yok. Ha tabi belirli yarışmalarda ne yazık ki şampiyon olma ihtimalin zaten yok, ne yazık ki daha fazlasını söyleyemem mavi yakalılar peşime düşer.
Nakit lazımsa, bu yarışmadan payına düşecek olanı peşin vereyim, üç beş te bana kalır

Altın kural o mu? :danyal: Lobicilik değil mi yahu?

Kazanmanın altın kuralları;

1- Çok güzel bir parçayla katılsanız bile katılımcıların tarzına uygun değilse hüsran yaşayabilirsiniz. O yüzden katılımcılara bakın ve şarkıyı buna göre gönderin.
2- Banka hesabınız ve yüklü miktarda paranız olmalı. Şike faaliyetlerinde işinize yarayacaktır.

Ben de katılmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt