- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Tamam, Levent abiye söylemen lazım bana değil.Adımı yarışmaya yazdırmak istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam, Levent abiye söylemen lazım bana değil.Adımı yarışmaya yazdırmak istiyorum.
1. Yi parayla belirliyoruz demek istedim ama salla, benim de içime sinmedi.
Keyifler iyi mi?
Tamam, Levent abiye söylemen lazım bana değil.
Uza pahirBen de katılmak istiyorum.
Tamam oldu şimdi. Şarkını erken yolla uğraştırma adamı, yaşlı başlı adam oralar soğuktur bir de sen uğraştırma.@Levent Akgün abi; Mehmet Arslaner’in rakibi olmak istiyorum.
Tamam oldu şimdi. Şarkını erken yolla uğraştırma adamı, yaşlı başlı adam oralar soğuktur bir de sen uğraştırma.
Şu moddayım bu aralar keyiflendirirsin inş.Bu aralar keyifle dinlediğim bir şarkıyla yarışmaya katılacağım. Umarım sizler de dinlerken keyif alırsınız.
Olumlu buluyorumForumdaki ahlaki çöküntüyü nasıl yorumluyorsun ?
bu işin mimarı bu herif, eserine bakıp grurlanıyordurForumdaki ahlaki çöküntüyü nasıl yorumluyorsun ?
Şu moddayım bu aralar keyiflendirirsin inş.
Sen yine neyin gayretindesin, neyin tribindesin yav Allah AllahKepazelik. Başka bir şey demek istemiyorum.
Her şey masum şekilde saksıya saplama muhabbetiyle başladı, o günlerde geleceğin nasıl şekilleneceğini öngörüp ön alıcı müdahalede bulunmamız gerekiyordu ama ne yazık ki artık çok geç.bu işin mimarı bu herif, eserine bakıp grurlanıyordur![]()
Yarismaya katilim talebini ilgili kisilere quote etmen gerekiyorAdımı yarışmaya yazdırmak istiyorum.
bir de o yıl, yılın gse ödülünü vermiştik zor yıllardı abiHer şey masum şekilde saksıya saplama muhabbetiyle başladı, o günlerde geleceğin nasıl şekilleneceğini öngörüp ön alıcı müdahalede bulunmamız gerekiyordu ama ne yazık ki artık çok geç.
terzi gibi ince ince işlemiş planlarını, sarpı öne atıp arkaplanda bu dümenleri çeviriyio işteHer şey masum şekilde saksıya saplama muhabbetiyle başladı, o günlerde geleceğin nasıl şekilleneceğini öngörüp ön alıcı müdahalede bulunmamız gerekiyordu ama ne yazık ki artık çok geç.
O üzücü sene olmasaydı 3 sene üst üste almış olacaktım o ödülü. Baya bir içimde yaradır.bir de o yıl, yılın gse ödülünü vermiştik zor yıllardı abi![]()
Sen yine neyin gayretindesin, neyin tribindesin yav Allah Allah![]()
nasıl göz ettiysen adam ondan sonra yılın trolü şeysini açık ara topluyorO üzücü sene olmasaydı 3 sene üst üste almış olacaktım o ödülü. Baya bir içimde yaradır.