Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Kime eft yapıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay asma olmadı hile yapıyorKime eft yapıyoruz
Jigolonun ismini verBende katilmak isterim rengolar
OlmzJigolonun ismini ver
Ağabey bana göre hep iyi seçim yapıyorum da sonuçlar hüsran. Epica * cry for the moon ile bile kazanamadım ya o gün ümidi kestim ben yarışmadan zaten. @Mehmet Arslaner etiketler çalışmıyor galiba ama şansımızı deneyelim Mehmet ağabey de gelirse genelde bana puan çıkar ondanBarış @Barış Savaş parçanı değiştir. Uğur iyi seçim @Uğur Yılmaz
Şampiyonluğun altın kuralı çok beğendiğin veya playlistinde olan şarkıları paylaşmayıp mümkün olduğunca herkese hitap edebilecek bir şarkı yollamak, başka bir yolu yok. Ha tabi belirli yarışmalarda ne yazık ki şampiyon olma ihtimalin zaten yok, ne yazık ki daha fazlasını söyleyemem mavi yakalılar peşime düşer.Ağabey bana göre hep iyi seçim yapıyorum da sonuçlar hüsran. Epica * cry for the moon ile bile kazanamadım ya o gün ümidi kestim ben yarışmadan zaten. @Mehmet Arslaner etiketler çalışmıyor galiba ama şansımızı deneyelim Mehmet ağabey de gelirse genelde bana puan çıkar ondan