- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Çok sinirlisin yine çok gerginsin. Beni de geriyorsun.Sen de her yazdığımı alıntılıyorsun. Bu daha feci bir şey. Rahat bırak artık beni. Sevmiyorsak birbirimizi salalım. Sevmek zorunda değiliz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sinirlisin yine çok gerginsin. Beni de geriyorsun.Sen de her yazdığımı alıntılıyorsun. Bu daha feci bir şey. Rahat bırak artık beni. Sevmiyorsak birbirimizi salalım. Sevmek zorunda değiliz.
Çok sinirlisin yine çok gerginsin. Beni de geriyorsun.
Seni seviyorum. . .
Gsc de tuhaf şeyler oluyor.
selam gençler. Bu başlıktaki olay nedir? ilki 1908 yılında mı yapıldı bu yarışmanın.biz de oy verebiliyor muyuz?
sonuçlar ne zaman açıklanır?
akşam eve gidince dinleyeceğim tüm şarkıları.
kalın sağlıcakla.
Sıkıldıkça yapılıyor yıllık değil yani üstatselam gençler. Bu başlıktaki olay nedir? ilki 1908 yılında mı yapıldı bu yarışmanın.biz de oy verebiliyor muyuz?
sonuçlar ne zaman açıklanır?
akşam eve gidince dinleyeceğim tüm şarkıları.
kalın sağlıcakla.
Yarışmacı değilsin diye oy veremezsin, yazmak yerineEskiden haftada üç kere yaparlarmış. O yüzden 112.
Bu bir yarışma.
Yarışmacı değilsin diye oy veremezsin.
sonuçlar yarışmayı düzenleyenin keyfine göre açıklanıyor.
Yazdığın engelliyi görebiliyorum ne de güzel dedinYarışmacı değilsin diye oy veremezsin, yazmak yerine
Sadece yarışmaya katılanlar oy verebiliyor
Sonuçlar yarışmayı düzenleyen keyfine göre açıklanıyor, yazmak yerine de
Organizasyonu üstlenen arkadaşımızın müsaitlik durumuna göre sonuçladırılıyor
Yazabilirdin.
Daha güzel cümleler de bulabilir arkadaşlar ama senin cümlelerin çok nobran canım
Kafa guzelken aslinda pek guzel olmayan bi kadin sana cok guzel gelebiliyor ya, sanirim ayni sekilde insan kelimeleri de secemiyor.Yarışmacı değilsin diye oy veremezsin, yazmak yerine
Sadece yarışmaya katılanlar oy verebiliyor
Sonuçlar yarışmayı düzenleyenin keyfine göre açıklanıyor, yazmak yerine de
Organizasyonu üstlenen arkadaşımızın müsaitlik durumuna göre sonuçladırılıyor
Yazabilirdin.
Daha güzel cümleler de bulabilir arkadaşlar ama senin cümlelerin çok nobran canım
Yazdığın engelliyi görebiliyorum ne de güzel dedin